Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
1
08:29 | 12/12/2023

Ανάρτηση του απόστρατου Αξιωματικού της ΕΛ.ΑΣ. κ. Χρήστου Κονταρίδη:

Το πόσο μας παραμυθιάζουν όλοι, δεν περιγράφεται:

1. Τα ΜΜΕ μας παραμυθιάζουν από χθές για τα "άνευ προηγουμένου μέτρα" που θα λάμβανε ο πρωθυπουργός και φοβήθηκαν τόσο οι πρόεδροι ΠΑΕ και ο υπόκοσμος γύρω τους που δεν περιγράφεται, από το ότι δύο μήνες θα γίνονται οι αγώνες ποδοσφαίρου χωρίς θεατές. Να θυμηθούμε πως ο τραυματισμός του Αστυνομικού έγινε έξω από αγώνα βόλλευ. Γιατί εμείς όλοι, τουλάχιστον όσοι έχουμε αντιμετωπίσει αυτούς τους αλήτες, δεν ξέρουμε πως είναι οι ίδιοι ή/και οι "μαθητές" τους από τα επεισόδια του 2008 (Γρηγορόπουλο), από τις πλατείες του 2012, από τα "διαχρονικά" Εξάρχεια, που χρησιμοποιούνται ανάλογα τις εκάστοτε "ανάγκες".

2. Oι σύνδεσμοί (όπως λέγονται αυτά τα κ@@@χανία) αφήνονται ανενόχλητα, δεν σχολιάζεται από κανέναν "δημοσιογράφο", ενώ ψάχνουμε τους ηθικούς αυτουργούς που εάν κοιτάξεις στην πυραμίδα των ΠΑΕ θα τους βρεις αμέσως, καθώς εάν αυτοί ήθελαν να μην υπάρχει βία, απλά δεν θα υπήρχε. Είναι αποτελεσματικότεροι των πολιτικών σε ό,τι πραγματικά θέλουν.

3. Ο 18χρονος, που πρώτη φορά είδε φωτοβολίδα στην ζωή του, έλκει την καταγωγή του από μια οικογένεια όχι ιδιαίτερα οικονομικά ευκατάστατη . Το πως αυτή η οικογένεια μπορεί να στηρίζει έναν πανάκριβο δικηγόρο, όπως τον συνήγορό του, δεν βάζει κανέναν σε υποψίες να φανταστώ. Το ότι ο πατέρας του λέει ότι "ένα λάθος έκανε, τι να κάνουμε" το αφήνω, προς το παρόν, ασχολίαστο, αλλά ίσως εκεί να βρίσκεται και η ρίζα του κακού της ελληνικής κοινωνίας.

Η Πολιτεία για άλλη μια φορά αποδεικνύεται δειλή και αδιάφορη για το καλό των πολλών, αλλά εξαιρετικά προστατευτική για τα μεγάλα συμφέροντα, και θεωρώ όχι άθελά της.

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis