Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
Χρήστος Μπαλάσκας
18:47 | 14/03/2023

Γράφει ο Χρήστος Μπαλάσκας

Στη χθεσινή μου απογευματινή βάρδια διαχειρίστηκα αρκετά περιστατικά ως εκφωνητής στο κέντρο. Αυτό που ξεχώρισα όμως είναι το εξής: Ώρα 19:15. Έρχεται περιστατικό απόλυτης προτεραιότητας. Ληστεία επι της οδού Μ.Αντύπα στην Ηλιούπολη σε φαρμακείο με απειλή πιστολιού.

Διαβάστε επίσης

Αμέσως ενημερώθηκε η ομάδα ΔΙ.ΑΣ. της περιοχής καθώς και οι όμορες ομάδες και το περιπολικό της άμεσης δράσης και το περιπολικό του Α.Τ. Ηλιούπολης.

Οι συνάδελφοι που έφτασαν πρώτοι διαβίβασαν λεπτομερή περιγραφή των δύο νεαρών δραστών οι οποίοι είχαν διαφύγει. Όλες οι δυνάμεις άρχισαν να αναζητούν τους ληστές πέριξ και σε ακτίνα αυξανόμενη απο το φαρμακείο.

Μετά απο λίγο στον ασύρματο ακούστηκε η φωνή του επικεφαλής αστυνόμου της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. Του Δ 350: Κέντρο έχω εντοπίσει άτομα στην πλατεία της Χαραυγής τα οποία προσομοιάζουν στους δράστες της ληστείας.

Παρακαλώ για ενίσχυση. Αμέσως η ομάδα της Αργυρούπολης έφτασε στην πλατεία και κατά τον έλεγχο βρέθηκε το πιστόλι που χρησιμοποιήθηκε στη ληστεία (replica) καθώς και τα χρήματα που αφαιρέθηκαν.

Έγινε προσαγωγή όλων των νεαρών στο Τ.Α. Ηλιούπολης και οι δράστες συνελήφθησαν. Συγχαρητήρια στον Αστυνόμο για την παρατηρητικότητά του καθώς και στις υπόλοιπες δυνάμεις.

Όταν έχεις τέτοιους προϊσταμένους είναι λογικό και οι υπόλοιποι να είναι δυνατοί. Οι νεαροί που συνελήφθησαν είναι σεσημασμένοι για διάφορα συναφή αδικήματα σε συνομηλίκους τους. Εύγε σε όλους τους συναδέλφους!!!!

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis