Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
α
18:19 | 04/12/2022

Την Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου 2022 ο Αντιπεριφερειάρχης Αχαΐας Χαράλαμπος Μπονάνος επισκέφτηκε την Διεύθυνση Αστυνομίας Αχαΐας και είχε συνάντηση με τον Γενικό Περιφερειακό Αστυνομικό Διευθυντή Δυτ. Ελλάδας Υποστράτηγο Μαρτζάκλη Απόστολο και τον Διευθυντή Αστυνομίας Αχαΐας Ταξίαρχο Τσάτσαρη Θεόδωρο, παρουσία του Προέδρου της ΕΑΥΑ Τσίτσικα Χαράλαμπου, του Αντιπροέδρου Κόρδα Ιωάννη και του Γενικού Γραμματέα Μπαλάση Γεωργίου.

Ο Αντιπεριφερειάρχης παρέδωσε στην υπηρεσία μας, μετά από αίτημα της Ενώσεώς μας, χορηγία της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας που περιλάμβανε έναν αυτόματο απινιδωτή και ιατροφαρμακευτικό εξοπλισμό. Το ιατροφαρμακευτικό υλικό αυτό, θα χορηγηθεί στο νεοσύστατο Περιφερειακό Αστυνομικό Ιατρείο και θα καλύψει μεγάλο μέρος των αναγκών του.

Διαβάστε επίσης

Είναι άλλη μια φορά από την πολλές τα τελευταία χρόνια που αντιλαμβανόμαστε το αμέριστο ενδιαφέρον προς τους Αστυνομικούς από τον Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας Νεκτάριο Φαρμάκη και τον Αντιπεριφερειάρχη Αχαΐας Χαράλαμπο Μπονάνο, οι οποίοι σε κάθε αίτημά μας με σκοπό την βελτίωση των συνθηκών εργασίας των Αστυνομικών και την ανάταση του αισθήματος ασφαλείας των Πολιτών της Αχαΐας είναι παρόντες, άμεσοι και απολύτως αποτελεσματικοί.

                                  ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                    Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΤΣΙΤΣΙΚΑΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ              ΜΠΑΛΑΣΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

Policenet.gr © | 2023 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis