Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
13:19 | 25/09/2023

Ένας αστυνομικός στην πόλη Ντάλας της πολιτείας Τέξας των ΗΠΑ πυροβολήθηκε την περασμένη εβδομάδα και σώθηκε χάρη στο αλεξίσφαιρο γιλέκο του, όπως δήλωσε ο αρχηγός της αστυνομίας Έντι Γκαρσία.

Ο Γκαρσία ανέφερε ότι οι αστυνομικοί Derek Williams και Christopher Mazin ανταποκρίθηκαν σε μια κλήση περίπου στις 1:25 μ.μ. όταν εντόπισαν έναν άνδρα να πυροβολεί προς ένα φορτηγό μπροστά από ένα βενζινάδικο.

Διαβάστε επίσης

Ένας άνδρας που βρισκόταν μέσα στο φορτηγό σκοτώθηκε, αναφέρει το NBC DFW.

Ο Williams οδήγησε το περιπολικό στο πάρκινγκ κοντά στο σημείο όπου σημειώθηκαν οι πυροβολισμοί. Όταν οι αστυνομικοί βγήκαν από το περιπολικό, ο άνδρας άρχισε να πυροβολεί εναντίον τους.

Οι αστυνομικοί μπήκαν ξανά στο περιπολικό τους και καταδίωξαν τον ύποπτο, ο οποίος έκανε αναστροφή και προσπάθησε να βρεθεί από την αντίθετη μεριά. Οι αστυνομικοί μετά από λίγη ώρα του έκοψαν τον δρόμο. Ο Williams σταμάτησε το περιπολικό και οι αστυνομικοί βγήκαν έξω όπου αντάλλαξαν και πάλι πυροβολισμούς με τον ύποπτο.

Κατά τη διάρκεια αυτής της δεύτερης ανταλλαγής πυροβολισμών, ο Williams πυροβολήθηκε αλλά ευτυχώς φορούσε αλεξίσφαιρο γιλέκο με αποτέλεσμα να μην τραυματιστεί σοβαρά. Μεταφέρθηκε μετά από λίγο  σε τοπικό νοσοκομείο.

Ο ύποπτος συνελήφθη και βρίσκεται υπό κράτηση.

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis