Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
1
11:59 | 29/04/2023

Καμπανάκι για το αδιέξοδο που έρχεται στις Υπηρεσίες Συνοριακής Φύλαξης της Καστοριάς χτύπησε ο πρόεδρος της ΠΟΣΥΦΥ σε συνάντηση που είχε στην Καστοριά με την υποψήφια βουλευτή Καστοριάς Μαρία Αντωνίου που επισκέφτηκε το ΤΣΦ ΜεσοποταμίαςΕίναι βέβαιο πως σε ελάχιστα χρόνια από σήμερα, αυτές οι Υπηρεσίες δεν θα έχουν ανθρώπινο δυναμικό να φυλάξουν τα σύνορα. Είναι αναγκαιότητα, τόνισε, η προσλήψεις συνοριοφυλάκων από την περιοχή.

Ειδικότερα ο πρόεδρος της ΠΟΣΥΦΥ, έγραψε :

Διαβάστε επίσης

Στο Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Μεσοποταμίας στην Καστοριά για να συνεχίσουμε να αναδεικνύουμε τα ζητήματα που μας απασχολούν.

Είχαμε την ευκαιρία ως Π.Ο.ΣΥ.ΦΥ. μαζί με το τοπικό μας Σωματείο, να συζητήσουμε με την υποψήφια βουλευτή Καστοριάς Μαρία Αντωνίου τα ζητήματα που βάζουμε σε προτεραιότητα και σε αυτή την πλευρά της μεθορίου.

Η ενίσχυση με νέους συνοριακούς φύλακες σε μια περιοχή που ο τελευταίος συνοριοφύλακας προσλήφθηκε το έτος 2000 είναι πλέον επιτακτική ανάγκη. Αρωγός σε αυτή την προσπάθεια τάχθηκε εξ αρχής η υποψήφια βουλευτής αναγνωρίζοντας αυτή την αναγκαιότητα, τονίζοντας παράλληλα πως οι νέοι της τοπικής κοινωνίας πρέπει να παραμείνουν στον τόπο τους και να συνδράμουν στην συνοριακή φύλαξη στην μεθόριο αυτή.

Επισκεφθήκαμε επίσης και τον Αστυνομικό Διευθυντή Καστοριάς κ. Έξαρχο Νικόλαο στο νέο και πιο σύγχρονο Αστυνομικό Μέγαρο που παραδόθηκε πριν λίγες ημέρες στην Ελληνική Αστυνομία.

 

 

 

 

 

 

www.bordernews.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis