Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
1
12:00 | 15/11/2022

Αναστάτωση επικράτησε την Δευτέρα στην Κοζάνη σε κατάστημα εστίασης,  όταν αστυνομικός κατά τη διάρκεια του φαγητού του πνίγηκε .

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του KOZANILIFE.GR,  ο Αστυνομικός κατά τη διάρκεια που επισκέφθηκε κατάστημα εστίασης προκειμένου να πάρει σάντουιτς, στα πρώτα δευτερόλεπτα που έτρωγε φαίνεται να έφραξε η αναπνευστική του οδός.

Διαβάστε επίσης

Οι παρευρισκόμενοι πελάτες καθώς και ο ιδιοκτήτης του καταστήματος σάστισαν, αφού δεν μπορούσαν να τον βοηθήσουν, ενώ ούτε ο ίδιος ήταν σε θέση να ζητήσει βοήθεια .

Σύμφωνα με τους αυτόπτες μάρτυρες το θέαμα ήταν σοκαριστικό, αφού ο Αστυνομικός βρισκόταν στο έδαφος προσπαθώντας να αναπνεύσει, αλλά και χωρίς να μπορεί να δώσει να καταλάβουν οι παρευρισκόμενοι, το τι μπορεί να του συμβαίνει.

Γυναίκα υπάλληλος του καταστήματος εστίασης που δούλευε εκείνη την ώρα, αντέδρασε ψύχραιμα, πλησίασε τον Αστυνομικό και πιέζοντας τον στο διάφραγμα, κατάφερε να αποφράξει την αναπνευστική του οδό.

Ο αστυνομικός επανήλθε χάρη στις πρώτες βοήθειες της υπαλλήλου.

Το παραπάνω γεγονός, αποτελεί ένα δυνατό μήνυμα ως προς το πόσο σημαντικό είναι να γνωρίζει κανείς πρώτες βοήθειες .

Στην προκειμένη περίπτωση, η υπάλληλος του καταστήματος, έσωσε κυριολεκτικά τη ζωή του Αστυνομικού, δίνοντας το πιο ηχηρό μήνυμα, ότι τη στιγμή που οι αστυνομικοί είναι αυτοί που θα κληθούν να δώσουν βοήθεια, σε μία στιγμή αποδεικνύεται, ότι κανείς δεν είναι άτρωτος και μπορεί να βρεθεί σε θέση ανάγκης.

Πηγή:  kozanilife.gr

Policenet.gr © | 2023 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis