Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
1
20:44 | 28/06/2022

Με την παγκόσμια πρεμιέρα του πρωτότυπου ID. AERO στην Κίνα, η Volkswagen δίνει μια πρόγευση του πρώτου πλήρως ηλεκτρικού sedan της. Πρόκειται για ένα δυναμικό, ισχυρό και αεροδυναμικά αποδοτικό μοντέλο, με εξαιρετικά γενναιόδωρους εσωτερικούς χώρους.

Οι πωλήσεις της έκδοσης παραγωγής για την Κίνα θα ξεκινήσουν το δεύτερο εξάμηνο του 2023. Το πρωτότυπο έχει μήκος σχεδόν πέντε μέτρα και σχεδιάστηκε με γνώμονα την αεροδυναμική απόδοση.

Διαβάστε επίσης

Η οροφή έχει μια κομψή κλίση προς τα πίσω, σε στιλ coupé, συμβάλλοντας στην επίτευξη ενός εξαιρετικού συντελεστή οπισθέλκουσας 0,23. Πρόσθετα σε αυτό, η αρθρωτή ηλεκτρική πλατφόρμα (MEB) της Volkswagen επιτρέπει τον συνδυασμό κοντών προβόλων με ένα μακρύ μεταξόνιο, χαρίζοντας ένα εντυπωσιακά ευρύχωρο εσωτερικό.

Το μοντέλο είναι εφοδιασμένο με μια ισχυρή μπαταρία ιόντων λιθίου χωρητικότητας 77 kWh. Έτσι το αποδοτικό σύστημα κίνησης σε συνδυασμό με την εξαιρετική αεροδυναμική επιτρέπουν στο ID. AERO να επιτυγχάνει αυτονομία έως και 620 χιλιόμετρα.

Η ευρωπαϊκή έκδοση παραγωγής του ID. AERO αναμένεται στη γραμμή παραγωγής του εργοστασίου στο Emden το 2023. Το εργοστάσιο θα είναι ένα από τα πρώτα εργοστάσια ηλεκτρικών οχημάτων της Volkswagen στην Κάτω Σαξονία.

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis