Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
17:32 | 13/03/2019

Η πτώση του με αλεξίπτωτο μπορεί να είναι συνηθισμένη για όσους περνούν ή έχουν περάσει αυτήν την εκπαίδευση.

Tο γεγονός ότι κατά τη διάρκεια της αιώρησής του τραγουδάει ατάραχος το στρατιωτικό εμβατήριο "Μακεδονία Ξακουστή", σε συνδυασμό με την ατάραχη έκφραση του, τον έκαναν viral. 

 

[custom:google-ads]

Ο λόγος για έναν καταδρομέα, που σύμφωνα με τον παπα Ανδρέα Κεφαλογιάννη- ο οποίος κοινοποίησε δημόσια το σχετικό βίντεο - κατάγεται από την Κρήτη. Μάλιστα ο ιερέας έγραψε στον λογαριασμό του:

"Είναι φορές που όλα όσα νιώθει ο άνθρωπος μέσα στην ψυχή του, ορίζουν και τη στάση ζωής του. Στην περίπτωση του Καταδρομέα Μπούχλη, η καρδιά του, η ψυχή του, η θέληση του και οι αρχές του, υπαγορεύουν την πράξη αγάπης, μήνυμα παράλληλα προς τους Μακεδόνες αδερφούς μας, ότι δεν κάνουμε πίσω, δεν τους αρνούμαστε, δεν λέμε όχι στην ιστορία μας κυρίαρχα όμως, ουδείς Έλληνας είναι μόνος του. 

Οι απλοί άνθρωποι, οι νέοι άνθρωποι, όπως μπορώ και διακρίνω με τη βοήθεια και του ράσου μου, του σχήματος μου του ορθόδοξου, μπορεί να δίνουν την αίσθηση ότι αποπροσανατολίζονται λόγω της εποχής, αποδεικνύπουν όμως κάθε μέρα πως έχουν υψηλό κριτήριο και ηθικό. Να είσαι καλά γιε μου, καλές πορείες, να είσαι πάντα διαθέσιμος για την πατρίδα μας και τους ανθρώπους της.
παπά Ανδρέας Κεφαλογιάννης"

Πηγή:  onalert.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis