Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
1
13:19 | 27/05/2024

Ανακοίνωση της Π.Ο.ΑΞΙ.Α.:

Συνάντηση με τον Υπουργό Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικων κ. Κωστή ΧΑΤΖΗΔΑΚΗ είχε σήμερα το Προεδρείο της Ομοσπονδίας σε συνέχεια του Διευρυμένου Διοικητικού Συμβουλίου της 21/5.

Διαβάστε επίσης

Στον κ. Υπουργό εκφράσαμε τις ανησυχίες μας σχετικά με την έντονη φημολογία περί φορολόγησης του εφάπαξ των αστυνομικών οι οποίες διακινούνται ευρύτατα αυτές τις ημέρες και εν όψει των επικείμενων ευρωεκλογών.

Τονίσαμε στον κ. Υπουργό για μια ακόμη φορά ότι η εφάπαξ παροχή δεν προέρχεται από το δημόσιο ταμείο αλλά από τις κρατήσεις του αστυνομικού προσωπικού και θεωρούμε ότι κάθε σκέψη περί φορολόγησης της είναι εκτός και πέραν πάσης  λογικής.

Ο κ. Υπουργός από την πλευρά του δήλωσε έκπληκτος για τη φημολογία αυτή και τη  διέψευσε.

Μας ζήτησε δε να ενημερώσουμε το αστυνομικό προσωπικό ρητώς και κατηγορηματικώς ότι ΔΕΝ υπάρχει οποιαδήποτε ακόμη και σκέψη τέτοιας ενέργειας από πλευράς της Κυβέρνησης.

Συνάδελφοι,

Η χρονική στιγμή κατά την οποία διασπείρονται ανυπόστατες φήμες είναι ύποπτη και σίγουρα τέτοιες πρακτικές είναι καταδικαστέες από όλους καθ’ όσον το μόνο που προσφέρουν είναι ανησυχία και ανασφάλεια στο αστυνομικό προσωπικό. Έργο της Ομοσπονδίας είναι να πράττει αυτό που πρέπει και όταν πρέπει για τη διασφάλιση των συμφερόντων όλων των συναδέλφων χωρίς περιττές πομφόλυγες και τυμπανοκρουσίες και σίγουρα χωρίς να επηρεάζεται από αλυχτίσματα και ψευτοπαλικαρισμούς  διαφόρων εμμονικών που μόνο κακή υπηρεσία προσφέρουν στο συνδικαλιστικό κίνημα των Αξιωματικων.

2021 03 poaxia no ypografes

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis