Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
22:24 | 25/04/2019

Η Beretta συρρίκνωσε την πλατφόρμα APX της για να δημιουργήσει μια νέα σειρά subcompactπιστολιών 9mm μονής στοίβας - τη σειρά APX Carry.

Τα νέα όπλα, που είναι κατασκευασμένα στην εγκατάσταση της Beretta στο Τενεσί, έχουν σχεδιαστεί ειδικά για χρήστες που έχουν ανάγκη για υπέρτατη απόκρυψη, αλλά θέλουν την ευκολία χειρισμού, την ακρίβεια, τα βασικά χαρακτηριστικά και την εργονομία των πλήρους μεγέθους και compactμοντέλων της οικογένειας APX των όπλων.


[custom:google-ads]

Όσον αφορά το μέγεθος, τα όπλα είναι λεπτά, πλάτους μόλις 2,3 εκατοστών και συμπαγή, με συνολικό μήκος 14,2 εκατοστών ενώ εξακολουθούν να έχουν κάννη 9,4 εκατοστών. Το ύψος από το κάτω μέρος της λαβής μέχρι την κορυφή του πίσω οπτικού είναι 10,7 εκατοστά.

Συγκριτικά, αυτές οι διαστάσεις είναι όλες ελαφρώς μικρότερες από εκείνες του πολύ δημοφιλούς λεπτεπίλεπτου Glock43. Το βάρος, άδειο, είναι 560 γραμμάρια.


Η σειρά είναι διαθέσιμη σε τέσσερα χρώματα: μαύρο, επίπεδη μαύρη γη (ζηλέψαν το χρωματολόγιο των κινητών!!!), πράσινο του ελαιόλαδου και γκρι του λύκου……... Μπορούν να φιλοξενήσουν είτε ένα γεμιστήρα 6 + 1 με ή χωρίς επέκταση για το μικρό δάκτυλο ή ένα γεμιστήρα 8 + 1 με την κατάλληλη επέκταση. Τα όπλα έρχονται με δύο γεμιστήρες και τρία βάσεις για την προσαρμογή τους.

Με μηχανισμό εσωτερικής επίκρουσης, χαμηλό άξονα βολής, εύκολα διαχειρισίμο ολισθητήρα που φέρει επιθετικές εξοχές, και μια σκανδάλη που σπάει στα , την αναστρέψιμη απελευθέρωση του γεμιστήρα, τις επιθετικές οριζόντιες μπροστινές και οπίσθιες ολίσθησης και μια σκανδάλη DAO που σπάει στα 2,9 κιλά, σε συνδυασμό με την χαμηλή προτεινόμενη τιμή λιανικής στα 425 δολάρια η Beretta κάνει ένα δυναμικό βήμα στην αγορά των subcompact.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ:  Και όμως αυτά είναι εργοστασιακά Glock



 

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis