Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
AGGLIA
19:50 | 10/01/2023

Χρησιμοποιώντας μια τεράστια βάση δεδομένων, η αστυνομία κατάφερε να στρέψει τις έρευνές της σε μια συγκεκριμένη ομάδα ανθρώπων που εμπλέκονται στην παρακολούθηση παράνομης ροής.

Τα παράνομα πακέτα και οι συσκευές με τσιπ δεν είναι κάτι καινούργιο, και όλοι γνωρίζουμε κάποιον που αρνείται κατηγορηματικά να πληρώσει συνδρομή για να παρακολουθήσει οποιοδήποτε είδος ζωντανής ψυχαγωγίας ή κάποια καινούργια ταινία.

Διαβάστε επίσης

Ωστόσο οι περισσότεροι τείνουν να το θεωρούν ότι δεν είναι δα και κανένα έγκλημα και δεν πρέπει να το παίρνουν στα σοβαρά. Δεν είναι έτσι τα πράγματα. Συγκεκριμένα, το 2021, ο Paul Faulkner και ο Stephen Millington καταδικάστηκαν σε 16 μήνες φυλάκιση για την παρακολούθηση μη εξουσιοδοτημένων ροών. Και τώρα, η αστυνομία πρόκειται να επισκεφθεί 1.000 σπίτια αυτή την εβδομάδα στο πλαίσιο μιας τεράστιας προσπάθεια καταστολής της παράνομης ροής.

Χρησιμοποιώντας μια τεράστια βάση δεδομένων, η αστυνομία στην Αγγλία κατάφερε να περιορίσει τις έρευνές της σε μια συγκεκριμένη ομάδα ανθρώπων που εμπλέκονται σε αυτή την «εγκληματική δραστηριότητα».

Η συγκεκριμένη επιχείρηση στοχεύει σε όσους παρακολουθούσαν παράνομα αγώνες της Premier League και του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου, καθώς και άλλα αθλήματα και ταινίες.

Έρχεται μετά από εκκλήσεις μεγάλων ραδιοτηλεοπτικών φορέων όπως το Sky και η Amazon να βάλουν τέλος στη μάστιγα που πλήττει τη βιομηχανία τους.

Ο ντετέκτιβ Matt McNellis, της Ειδικής Επιχείρησης για το Έγκλημα στον Κυβερνοχώρο της West Mercia, δήλωσε ότι είναι θέμα χρόνου να συλληφθούν οι συμμορίες και να σταματήσουν οι δραστηριότητές τους.

Πηγή:   gazzetta.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis