Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
ΔΙΑΣ
18:28 | 31/12/2022

Η ΕΛ.ΑΣ. εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση:

Συνελήφθησαν, πρωινές ώρες χθες 30-12-2022 στο Μαρούσι, από αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης (Ομάδας ΔΙ.ΑΣ.), τρείς  (3) ημεδαποί, 18, 20 και 24 ετών, κατηγορούμενοι για –κατά περίπτωση- απείθεια, βία κατά υπαλλήλων και δικαστικών προσώπων και κλοπή κατά συναυτουργία.

Διαβάστε επίσης

Ειδικότερα, πρωινές ώρες της 30-12-2022, αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν οι κατηγορούμενοι, κινούμενο στα Μελλίσια, στη θέα των περιπολούντων αστυνομικών της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. ανέπτυξαν ταχύτητα φτάνοντας μέχρι την περιοχή του Αμαρουσίου, όπου το όχημα ακινητοποιήθηκε. Οι επιβαίνοντες εξήλθαν του οχήματος και διέφυγαν πεζή.

Μετά από επισταμένες αναζητήσεις εντοπίστηκαν οι κατηγορούμενοι σε διαφορετικά σημεία του Αμαρουσίου και δεσμεύτηκαν, με δύο εξ αυτών να προσπαθούν να ματαιώσουν τη σύλληψή τους αντιστεκόμενοι σθεναρά.

Μετά από έρευνα βρέθηκαν επιμελώς κρυμμένα εντός μαξιλαροθήκης κάτω από το κάθισμα του συνοδηγού διάφορα τιμαλφή, χρυσαφικά και άλλα αντικείμενα και κατασχέθηκαν.

Από την προανακριτική έρευνα του Τμήματος Ασφαλείας Πεντέλης προέκυψε ότι οι συλληφθέντες λίγο νωρίτερα, είχαν εισέλθει σε οικία στην περιοχή  των Μελλισίων και αφαίρεσαν τα ανωτέρω κατασχεθέντα. Κατασχέθηκε επίσης το προαναφερθέν αυτοκίνητο και τα κλοπιμαία αποδόθηκαν στον ιδιοκτήτη τους.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis