Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
13:19 | 28/12/2021

Η γαλλική αστυνομία παρέλαβε τις πρώτες δύο από τις συνολικά 26 Alpine A110 που έχει παραγγείλει για το τμήμα της Εθνικής Χωροφυλακής.

Ισχυρή δύναμη καταστολής αναμένεται να προσφέρουν οι νέες Alpine A110 που θα ενταχθούν στο δυναμικό της γαλλικής αστυνομίας. Τον Οκτώβριο το Υπουργείο Εσωτερικών της Γαλλίας παρήγγειλε 26 Alpine A110 για τις ανάγκες της Εθνικής Χωροφυλακής. Οι δύο πρώτες από αυτές τις A110 παραδόθηκαν δείχνοντάς μας το νέο πρόσωπο της γαλλικής υπηρεσίας επιβολής του νόμου. Η Εθνική Χωροφυλακή είναι η γαλλική αστυνομία που είναι υπεύθυνη για μικρές πόλεις και αγροτικές περιοχές με λιγότερους από 20.000 κατοίκους.

Τα περιπολικά A110 παραδίδονται σε μπλε χρώμα, ενώ στην οροφή και στις πλευρές, υπάρχουν ρίγες και λεκτικά που προσδιορίζουν το ρόλο του αυτοκινήτου. Μπροστά και πίσω, τα αντανακλαστικά αυτοκόλλητα καλύπτουν μεγάλες επιφάνειες, ενώ ο φάρος στην οροφή, δεν αφήνει καμία αμφιβολία για το ρόλο του αυτοκινήτου. Εντυπωσιακό είναι και το ότι η Γαλλική αστυνομία παράγγειλε τα αυτοκίνητα, όχι με τις «βασικές» 17άρες ζάντες αλλά με τις 18άρες που είναι μέρος του έξτρα εξοπλισμού.

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis