Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
23:34 | 11/04/2016

Σήμερα 11 Aπριλίου 2016 στο Αμφιθέατρο του Αστυνομικού Μεγάρου Θεσσαλονίκης πραγματοποιήθηκε, με απόλυτη επιτυχία, η παρουσίαση του βιβλίου της συναδέλφου Αστυνόμου Α’ Μαρίας ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗ, με τίτλο » Στη σκιά της σιωπής «, σε μια εκδήλωση που διοργάνωσαν από κοινού η Λέσχη Αστυνομικών Θεσσαλονίκης και η Διεθνής Ένωση Αστυνομικών Ν. Θεσσαλονίκης.

Στην παρουσίαση που συντονίζε η δημοσιογράφος Φένια ΚΛΙΑΤΣΗ και ήταν ομιλητές ο Υφυπουργός Εξωτερικων κ. Ιωάννης ΑΜΑΝΑΤΙΔΗΣ και ο Πρόεδρος Εφετών Διοικητικού Εφετείου Θεσσαλονίκης κ. Ηλίας ΚΟΝΤΟΖΑΜΑΝΗΣ, ήταν παρoύσα σύσσωμη η φυσική ηγεσία της Θεσσαλονίκης, πολλοί συνάδελφοι καθώς και συνδικαλιστικοί εκπροσώποι.

Η Σ.Κ.Α.Υ. Θεσσαλονίκης στηρίζει με κάθε μέσο την κοινή αυτή προσπάθεια των δύο (2) Σωματείων Θεσσαλονίκης και συγχαίρει τα Δ.Σ. τους για τις πρωτοβουλίες τους. 

Τέλος, η Σ.Κ.Α.Υ. Θεσσαλονίκης συγχαίρει τη συνάδελφο – συγγραφέα με την ευχή να είναι καλοτάξιδο το εξαιρετικής γραφής πόνημά της, ευχόμενη επίσης να συνεχίσει το πνευματικό της έργο, συνδυάζοντας πάντοτε έτσι άψογα την υπηρεσιακή και την πνευματική πλευρά της ζωής της!

Σ.Κ.Α.Υ. Θεσσαλονίκης

‘Δίπλα στο συνάδελφο’

 

http://skaythess.gr/

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis