Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
09:29 | 08/05/2021

Αγαπητοί συνάδελφοι,

     Σας ενημερώνουμε πως το «Ολοκληρωμένο Πρόγραμμα Ανταποδοτικής Ανακύκλωσης», μια σημαντική δράση της Ελληνικής Αστυνομίας, την οποία από την πρώτη στιγμή αγκάλιασε και στήριξε ενεργά η Ένωσή μας, διανύει ήδη τον τέταρτο χρόνο και τα αποτελέσματα είναι εντυπωσιακά.      
     Ο πρωταρχικός στόχος που αποσκοπούσε στην προώθηση της ανακύκλωσης και την ενίσχυση της οικολογικής συνείδησης ως ένα μεγάλο βαθμό επετεύχθη, όμως και το ανταποδοτικό όφελος είναι εξίσου σημαντικό.


     Συγκεκριμένα και σύμφωνα με το υπ. αρίθμ.12023 από 19/04/2021 έγγραφο της Γενικής Γραμματείας Δημόσιας Τάξης, από την ανακύκλωση πλαστικών μπουκαλιών και μεταλλικών κουτιών, την τριετία 2018 - 2020 προέκυψε το διόλου  ευκαταφρόνητο ποσό των 107.331,94 ευρώ, ποσό το οποίο πιστώθηκε στο λογαριασμό Αρωγής Ορφανών τέκνων του προσωπικού των σωμάτων της Ελληνικής Αστυνομίας και του Πυροσβεστικού Σώματος.

Το ποσό αυτό προέκυψε κυριολεκτικά από τα σκουπίδια!!!

      Η απάντηση είναι ηχηρή και πραγματικά δικαιώνει τον πρώην Αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας και νυν Γενικό Γραμματέα Δημόσιας Τάξηςκ. Κωνσταντίνο Τσουβάλα, καθώς και τον σημερινό Αρχηγό, Αντιστράτηγο κ. Μιχαήλ Καραμαλάκη οι οποίοι οραματίστηκαν, σχεδίασαν και υλοποίησαν την καινοτόμα αυτή ιδέα, η οποία πραγματικά έπιασε τόπο.  

      Η επιτυχία όμως συναδέλφισες & συνάδελφοι, οφείλεται κατά κύριο λόγο σε όλες και όλους εσάς που αγκαλιάσατε αυτή την προσπάθεια έμπρακτης στήριξης των ορφανών του προσωπικού μας, μεταφέροντας παράλληλα μηνύματα χρήσιμα και ελπιδοφόρα στην κοινωνία και τους συμπολίτες μας, τους οποίους καλούμε εφ’ όσον επιθυμούν να συνδράμουν.

     Σας απευθύνουμε λοιπόν ένα μεγάλο ευχαριστώ & σας συγχαρούμε ώστε να συνεχίσετε με το ίδιο πάθος και μεράκι αυτό που εθελοντικά κάνετε. 

Καλή συνέχεια στην υπέροχη αυτή προσπάθεια.

 

            ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ

              Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                    Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

   ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ Ανέστης                        ΚΙΤΣΙΟΣ Κωνσταντίνος

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis