Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
17:45 | 18/01/2023

Δήλωση του Προέδρου της Π.Ο.ΑΣ.Υ. Γρηγόρη Γερακαράκου στο πλαίσιο της σημερινής παρουσίας του στην κοπή της πίτας της Ένωσης Αστυνομικών Αθήνας:

"Τιμήσαμε σήμερα το λειτούργημα του Έλληνα και της Ελληνίδας Αστυνομικού, ανταλλάσσοντας τις καθιερωμένες ευχές με τους εκπροσώπους της Κυβέρνησης, της Ηγεσίας της Ελληνικής Αστυνομίας και του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, της Βουλής των Ελλήνων, των Πολιτικών Κομμάτων, της Αυτοδιοίκησης και άλλων φορέων που παρέστησαν στην εκδήλωση κοπής της Πρωτοχρονιάτικης πίτας της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αθηνών.

Διαβάστε επίσης

Μέσα σε αυτό το κλίμα δεν λησμονούμε όσους και όσες καθημερινά αντιμετωπίζουν τον κίνδυνο από επιθέσεις των κακοποιών και των δήθεν «επαναστατών» με τις μολότοφ, όπως συνέβη πρόσφατα στου Ζωγράφου.

Εικόνα
ενωση αστυνομικων αθηνασ

 

Εικόνα
ενωση αστυνομικων αθηνασ

Το 2022 ήταν μια δύσκολη χρονιά, αλλά το συνδικαλιστικό μας κίνημα πέτυχε νέες συνδικαλιστικές κατακτήσεις. Βαθμολόγιο, ανωτατοποίηση εκπαίδευσης, επέκταση μάχιμης πενταετίας και πολλά άλλα, που όλα μαζί, συνθέτουν μια πλούσια συνδικαλιστική πορεία σε συνεργασία και με τη στήριξη της Πολιτικής και Φυσικής Ηγεσίας.

Εικόνα
ενωση αστυνομικων αθηνασ

Όταν υπάρχει αυτή η αμοιβαία συνεργασία είναι βέβαιο ότι το αποτέλεσμα θα είναι θετικό για όλους.

Εύχομαι και ελπίζω, τέλος, το 2023 να είναι επίσης μια πλούσια συνδικαλιστική χρονιά, με ένα θετικό επίλογο και στον μεγάλο μας στόχο, στη θεσμοθέτηση της επικινδυνότητας της εργασίας.

Εικόνα
ενωση αστυνομικων αθηνασ

 

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis