Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
Γερακαράκος
16:35 | 22/01/2023

Δήλωση του Προέδρου της Π.Ο.ΑΣ.Υ. Γρηγόρη Γερακαράκου με αφορμή το τρισάγιο της 26χρονης αστυνομικού Χαρούλας Κανέλλου.

Συνάδελφοι στη μνήμη της αδικοχαμένης συναδέλφου μας Χαράς, που άφησε τόσο πρόωρα την τελευταία της πνοή, και μάλιστα εν ώρα εποχούμενης περιπολίας, στη Λεωφόρο Αλίμου, πραγματοποιήσαμε σήμερα τρισάγιο.

Διαβάστε επίσης

Βλέποντας αυτό το μικρό εκκλησάκι, οι διερχόμενοι οδηγοί, οι κάτοικοι της περιοχής θα πιστεύουν ότι είναι ένα από τα πολλά που τοποθετούνται στους ελληνικούς δρόμους από συγγενείς ανθρώπων που σκοτώθηκαν σε τροχαία δυστυχήματα. Είμαστε ένας λαός που τιμούμε τους νεκρούς μας και με αυτόν τον τρόπο. Ως ενθύμιο της απώλειας του αγαπημένου μας συνανθρώπου ανάβουμε το καντηλάκι, αφήνουμε λίγα λουλούδια και εκφράζουμε την αλληλεγγύη μας στους δικούς του.

Εικόνα
γερακαρακοσ

Αυτό το εκκλησάκι, όμως, που το συναντάμε παντού μέσα σε πόλεις, σε χωριά και στην ύπαιθρο χώρα, εδώ στη λεωφόρο Αλίμου έχει μια ξεχωριστή σημασία. Τοποθετήθηκε για τη συνάδελφό μας που μπήκε στην Ελληνική Αστυνομία με όνειρα και ελπίδες και που δυστυχώς ούτε και η ίδια μπορούσε να φανταστεί αυτή τη μοιραία για τη ζωή της εξέλιξη.

Επικίνδυνο και στρεσογόνο το λειτούργημα του αστυνομικού, αδιάψευστος μάρτυρας γι’ αυτό, η τραγική απώλεια της Χαράς. Από αυτό το μέρος μνήμης της συναδέλφου μας, δεν θα πω περισσότερα για τον αγώνα μας, εύχομαι όμως και με αφορμή τη νέα χρονιά, το 2023, να πετύχουμε επιτέλους τη θεσμοθέτηση της επικινδυνότητας της εργασίας μας.

Αυτός είναι ο βασικότερος μας στόχος.

Εικόνα
γερακαρακοσ
Policenet.gr © | 2023 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis