Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
GoStudent - Προνομιακές τιμές για ιδιαίτερα μαθήματα για τους εργαζομένους των Σωμάτων Ασφαλείας και των Ενόπλων Δυνάμεων
15:19 | 12/10/2022

Η GoStudent φέρνει επανάσταση στην διδασκαλία προσφέροντας προσιτά και εξατομικευμένα μαθήματα για όλες τις ηλικίες και όλα τα μαθήματα (μαθήματα Δημοτικού, Γυμνασίου, Λυκείου, Ξένες Γλώσσες, ταχύρρυθμα μαθήματα ενηλίκων). Δραστηριοποιείται σε Ελλάδα, Κύπρο αλλά και σε 24 χώρες στο εξωτερικό. Αυτό που κάνει τη GoStudent να ξεχωρίζει είναι ότι ταιριάζει κάθε μαθητή με τον ιδανικό καθηγητή για εκείνον, ανεξάρτητα από την τοποθεσία του, με βάση την μαθησιακή του συμπεριφορά, την προσωπικότητα και τα χόμπι του. 

Τα μαθήματα κλείνονται μέσα από την εφαρμογή και είναι αυστηρά ιδιαίτερα διάρκειας 50 λεπτών, με ατομικά σχεδιαμένο πλάνο διδασκαλίας για κάθε μαθητή. Κατά τη διάρκεια κάθε συνεδρίας διδασκαλίας, οι μαθητές και οι καθηγητές αλληλεπιδρούν ζωντανά σε μια εικονική αίθουσα διδασκαλίας. Περιλαμβάνονται ενσωματωμένες λειτουργίες, όπως διαδραστικός πίνακας, δυνατότητα κοινής χρήσης οθόνης και κοινής επεξεργασίας εγγράφων αλλά και δυνατότητα καταγραφής ώστε, αν ο μαθητής ή ο γονιός το επιθυμεί, να μπορεί να παρακολουθήσει ξανά το μάθημα.

Οι μαθητές έχουν πρόσβαση σε κορυφαίους καθηγητές, οι οποίοι αξιολογούνται από εσωτερική επιστημονική ομάδα που διασφαλίζει ότι οι καθηγητές μας δεν είναι μόνο ειδικοί στο μάθημά τους, αλλά και σωστοί παιδαγωγοί, ενθαρρύνοντας ενεργά τους μαθητές τους. 

Οι γονείς έχουν τακτικές ενημερώσεις για την πρόοδο του μαθητή από έναν προσωπικό σύμβουλο εκπαίδευσης ο οποίος είναι δίπλα στο παιδί αλλά και στον γονέα ώστε να εξασφαλίσει την πρόοδό του.

Κλείσε τώρα εντελώς δωρεάν, χωρίς δέσμευση, το πρώτο σου δοκιμαστικό μάθημα και ξεκλείδωσε τις δυνατότητές σου.

Περισσότερες πληροφορίες στο https://partner.gostudent.org/gr/swmata-asfaleias

Logo

 

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ   

GoStudent Greece Private Company

Ermou 56

Athina 105 63, Greece

 

ΓΕΝΙΚΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

[email protected]

 

ΦΟΡΜΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

https://partner.gostudent.org/gr/swmata-asfaleias

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis