Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
1
08:14 | 16/02/2024

Μακελειό στη Γλυφάδα: Ποιος είναι ο τελευταίος άνθρωπος με τον οποίο μίλησε ο Αρης; Υπήρχαν ύποπτες κινήσεις στο λογαριασμό του; Τον έδιωξαν από το σπίτι; Είχε προσωπικές διαφορές με τη Μαρία Καρνέση; Γιατί κλείδωσε τη Δέσποινα Καρνέση πριν τις δολοφονίες;

Απαντήσεις σε αυτά τα ερωτήματα αναμένεται να έχουν σταδιακά τις επόμενες ημέρες τα στελέχη του Τμήματος Ανθρωποκτονιών, που ερευνούν τα κίνητρα που όπλισαν τον 76χρονο δράστη του μακελειού στη ναυτιλιακή της Γλυφάδας.

Διαβάστε επίσης

Σε πρώτη φάση, οι Αρχές θα επικεντρωθούν στα αποτελέσματα από τις άρσεις τηλεφωνικού και τραπεζικού απορρήτου, εξετάζοντας, αν προκύψουν, χρήσιμα στοιχεία, που θα ρίξουν φως στις έρευνες. Οι αστυνομικοί που διαχειρίζονται την υπόθεση δεν έχουν αποκλείσει το ενδεχόμενο «προσωπικών λόγων» πίσω από το δολοφονικό ξέσπασμα του δράστη, ελέγχουν όμως παράλληλα τις οικονομικές και επαγγελματικές σχέσεις του με την εφοπλιστική οικογένεια.

Μέχρι στιγμής, οι καταθέσεις από το περιβάλλον του 76χρονου δεν έχουν αποκαλύψει λεπτομέρειες για τις σκέψεις του άνδρα από την Αίγυπτο πριν το μακελειό, όμως οι αστυνομικοί δεν αποκλείουν να είχε εκφράσει τυχόν «ενοχλήσεις» σε κάποια επικοινωνία με φιλικό του πρόσωπο.

«Επιθυμούμε να εκφράσουμε για ακόμα μία φορά τη θερμή μας έκκληση προς κάθε κατεύθυνση για σεβασμό στο πένθος που βιώνουμε. Η ανείπωτη θλίψη μας επιτάσσει την παύση κάθε συζήτησης για οποιαδήποτε άλλη υπόθεσή μας. Και αυτή είναι η αυθεντική και μόνη βούληση όλων των μελών της οικογένειάς μας. Δηλώνουμε επίσης ότι οτιδήποτε άλλο διακινείται στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης εξ ονόματος οποιουδήποτε από εμάς δεν μας εκφράζει», ανέφεραν σε κοινή τους δήλωση ο Σπύρος Καρνέσης και η Δέσποινα Καρνέση στην πρώτη επίσημη τοποθέτηση της οικογένειας μετά το μακελειό.

Μετά την ολοκλήρωση των νεκρώσιμων ακολουθιών, οι αστυνομικοί αναμένεται να καλέσουν εκ νέου τη Δέσποινα Καρνέση για κατάθεση, καθώς θεωρείται πρόσωπο-«κλειδί», που ενδεχομένως έχει απαντήσεις για τα κίνητρα του δράστη. Υπενθυμίζεται ότι ο 76χρονος την είχε κλειδώσει σε γραφείο της εταιρίας, πριν δολοφονήσει τα τρία θύματα, και είχε πετάξει, σύμφωνα με μαρτυρίες, τα κλειδιά. Προς το παρόν, η αδελφή της 77χρονης ιδιοκτήτριας φέρεται να αρνείται να μιλήσει στις Αρχές. Για κατάθεση ενδέχεται να κληθεί και ο 85χρονος εφοπλιστής που βρισκόταν σε αντιδικία με τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας.

Μακελειό στη Γλυφάδα: Αποχαιρετισμός

Στο μεταξύ, συγγενείς και φίλοι βρέθηκαν χθες στον Ιερό Ναό Κοίμησης της Θεοτόκου στο Γαλάτσι, για να αποχαιρετήσουν τον καπετάνιο Ηλία Κουκουλάρη, ενώ η ταφή πραγματοποιήθηκε στο Β’ Νεκροταφείο Αθηνών, σε στενό, οικογενειακό κύκλο.

eleftherostypos.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis