Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
1
18:44 | 12/09/2023

Με πλούσιες "περγαμηνές" ο πρόεδρος της Ένωσης Προσωπικού Λιμενικού Σώματος Ανατολικής Κρήτης, διεκδικεί την ψήφο των Ηρακλειωτών

 

Διαβάστε επίσης

"Η ενασχόληση με τα κοινά δεν είναι εύκολη υπόθεση. Απαιτεί αφοσίωση" επισημαίνει χαρακτηριστικά ο  πρόεδρος της Ένωσης Προσωπικού Λιμενικού Σώματος Ανατολικής Κρήτης, Γιώργος Σφακιανάκης, ο οποίος σε δήλωσή του αναφέρεται στους λόγους για τους οποίους αποφάσισε να διεκδικήσει την ψήφο των Ηρακλειωτών, συμμετέχοντας στον συνδυασμό "Ηράκλειο, η Πόλη μας" με υποψήφιο Δήμαρχο τον Μιχάλη Καραμαλάκη. 

Γνωστός για την μαχητικότητα, την εργατικότητα και την διάθεσή του για προσφορά, ο Γιώργος Σφακιανάκης "ξετυλίγει"  το όραμά του για τον Δήμο Ηρακλείου κάνοντας λόγο για "μία πόλη που θα λατρεύεις να ζεις".

Αναλυτικά αναφέρει:

"Δηλώνω πιο σίγουρος από ποτέ και συντάσσομαι στο πλευρό του υποψηφίου Δημάρχου Ηρακλείου Μιχάλη Καραμαλάκη για να εκπροσωπήσω όσο καλύτερα μπορώ  και να υπηρετήσω τους δημότες της πόλης μας.

 Η ενασχόληση με τα κοινά είναι μία εσωτερική ανάγκη γιατί με αυτόν τον τρόπο νιώθω χρήσιμος για τον τόπο μου. Πολλές φορές τα απλά είναι τα δύσκολα και τα δύσκολα απλά. Και εγώ θέλω να είμαι στις επάλξεις προκειμένου να βοηθήσω  ώστε τα απλά να είναι απλά και στην αντιμετώπιση τους και όχι …βουνό. Είναι μεγάλο στοίχημα να έχουμε  μία ποιοτική καθημερινότητα στις γειτονιές μας, στις συνοικίες μας, στην πόλη μας. Και αυτό θα επιδιώξουμε, γι’ αυτό θα παλέψουμε: να βελτιώσουμε την καθημερινότητα μας, να δώσουμε ώθηση σε έργα με όρεξη και όραμα.

Η ενασχόληση με τα κοινά δεν είναι εύκολη υπόθεση. Απαιτεί χρόνο, ακόμα και σε βάρος της προσωπικής, οικογενειακής και επαγγελματικής σου ζωής, απαιτεί αφοσίωση. Ταυτόχρονα όμως είναι κάτι που σε συνεπαρει, σε γοητεύει, σε προκαλεί να υψώσεις ανάστημα, να αναδείξεις στοιχεία της προσωπικότητας σου και να αγωνιστείς για το κοινό καλό σε μία πόλη που ζεις και συ ο ίδιος, η οικογένεια σου, οι συγγενείς, οι φίλοι και οι συνάδελφοι σου.  Οφείλεις να δώσεις τον καλύτερο εαυτό σου. Και δεν υπάρχει μεγαλύτερο παράσημο από το να βλέπεις στα μάτια συμπολιτών σου την αναγνώριση ότι κάτι αλλάζει προς το καλύτερο σε αυτήν την πόλη. Αυτό είναι η μεγαλύτερη ευθύνη αλλά και η μεγαλύτερη επιβράβευση.

Το Ηράκλειο αξίζει να αποκτήσει τη μορφή και τη θέση που αρμόζει στην ιστορία του, στον πολιτισμό του, στην παράδοση του. Ονειρευόμαστε μία σύγχρονη πόλη με υποδομές, καθαριότητα, φιλική στους δημότες της αλλά και στους ξένους επισκέπτες, με κέντρα πολιτισμού, αθλητικές εγκαταστάσεις,  ποδηλατοδρόμους, πάρκα, παιδικές χαρές, χώρους στάθμευσης. Ονειρευόμαστε μία πόλη ανοιχτή και προσβάσιμη σε όλους, χωρίς αποκλεισμούς και διακρίσεις. Ονειρευόμαστε μία πόλη που θα λατρεύεις να ζεις"!

Βιογραφικό του υποψήφιου Δημοτικού Συμβούλου Γιώργου Σφακιανάκη

Γιώργος Σφακιανάκης

Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗΣ γεννήθηκε στις 13-03-1978 στο Ηράκλειο Κρήτης και κατάγεται  από τη ΓΑΡΙΠΑ Μονοφατσίου. Είναι γιος του Γιάννη ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗ  (του ΛΟΧΙΑ) και της Μαρίας ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗ.
Είναι παντρεμένος με την Κατερίνα ΑΣΜΑΡΓΙΑΝΑΚΗ, από τα Σταυράκια Μαλεβιζίου, και έχουν αποκτήσει τρία παιδιά, τον Γιάννη, 18 ετών, τον Στέλιο,17 ετών, και την Μαρία, 13 ετών.
Αποφοίτησε από το Εσπερινό Λύκειο στο Ηράκλειο Κρήτης. Εκπλήρωσε τις στρατιωτικές του υποχρεώσεις στις ΕΙΔΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ως ΚΑΤΑΔΡΟΜΕΑΣ ΑΛΕΞΙΠΤΩΤΙΣΤΗΣ.

Το 2000 αποφοίτησε από τη Σχολή Λιμενοφυλάκων, στο Χατζηκυριάκειο, στον Πειραιά. Είναι απόφοιτος ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΕΙΔΙΚΩΝ ΑΠΟΣΤΟΛΩΝ ΛΙΜΕΝΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ, το 2001, αλλά  και ΄΄Σχολείου Αυτοδυτών της Μονάδας Υποβρυχίων Καταστροφών του Πολεμικού Ναυτικού΄΄, το 2007. Ολοκλήρωσε ‘’Σεμινάριο Εκπαίδευσης ΕΚΑΜ Ελληνικής Αστυνομίας’’, ενώ είναι απόφοιτος εκπαίδευσης σχολείου πρώτων βοηθειών στο πεδίο της μάχη TCCC από τις Ειδικές Δυνάμεις Ελληνικού  Στρατού στο ΚΕΕΔ.

Το 2009 εξελέγη  στο Δ.Σ. της Ένωσης Προσωπικού Λιμενικού Σώματος Ανατολικής Κρήτης (Ε.Π.Λ.Σ.Α.Κ.) αλλά είχε την τιμή οι συνάδελφοι του να τον εκλέξουν και αντιπρόσωπο τους  στην Πανελλήνια Ομοσπονδία Ενώσεων Προσωπικού Λιμενικού Σώματος (Π.Ο.Ε.Π.Λ.Σ.). Το 2011 επανεξελέγη στο διοικητικό συμβούλιο της Ένωσης Προσωπικού Λιμενικού Σώματος Ανατολικής Κρήτης, ενώ εξελέγη εκ νέου και ως αντιπρόσωπος στην Πανελλήνια Ομοσπονδία.  Το 2014, για τρίτη συνεχή φορά, εξελέγη στο Δ.Σ. της Ένωσης Προσωπικού Λιμενικού Σώματος Ανατολικής Κρήτης, με επανεκλογή του στην Πανελλήνια Ομοσπονδία. Στις εκλογές της Π.Ο.Ε.Π.Λ.Σ., την ίδια χρονιά,  κατήλθε και πάλι ως  υποψήφιος και εξελέγη στο Δ.Σ. της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ενώσεων Προσωπικού Λιμενικού Σώματος (ΠΟΕΠΛΣ).

Το 2017 ανέλαβε τα ηνία της Ενώσεως Προσωπικού Λιμενικού Σώματος Ανατολικής Κρήτης, θέση που κατέχει μέχρι και σήμερα, με την επανεκλογή του και την ψήφο εμπιστοσύνης των συναδέλφων του. Από το 2014 εκλέγεται σε όλα τα Δ.Σ. της Π.Ο.Ε.Π.Λ.Σ. και σήμερα είναι στη θέση του Αντιπροέδρου της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ενώσεων Προσωπικού Λιμενικού Σώματος, ενώ παράλληλα συμμετέχει ως μέλος στα  Συμβούλια Μεταθέσεων του προσωπικού Λιμενικού Σώματος με απόφαση του Δ.Σ. της Π.Ο.Ε.Π.Λ.Σ..  Από την ημέρα τοποθέτησής του στο Λιμενικό Σώμα έως και σήμερα, υπηρετεί στις Ειδικές Δυνάμεις του Λιμενικού Σώματος στο Κλιμάκιο Ειδικών Αποστολών του Κεντρικού Λιμεναρχείου Ηρακλείου Κρήτης.

cretalive.gr

 

Policenet.gr © | 2023 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis