Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
Λάνθιμος
18:14 | 01/06/2023

Γιώργος Λάνθιμος και η Εμα Στόουν (Emma Stone) μίλησαν στην Vogue για το μεγάλο ταξίδι δημιουργίας της ταινίας «Poor Things» η οποία θα κάνει πρεμιέρα στην μεγάλη οθόνη τον Σεπτέμβριο.

Βασισμένη στο μυθιστόρημα του Σκοτσέζου Αλισντερ Γκρέι (Alistair Gray) που κυκλοφόρησε το 1992 αφηγείται την ιστορία μιας νεαρής εγκυμονούσας γυναίκας στα τέλη του 19ου αιώνα στη Γλασκώβη η οποία αυτοκτονεί για να ξεφύγει από τον βίαιο άντρα της. Ενας εκκεντρικός αλλά ιδιοφυής επιστήμονας, ο Γκόντγουιν Μπάξτερ την επαναφέρει στη ζωή δίνοντάς της ωστόσο, το μυαλό του αγέννητου παιδιού της.

Διαβάστε επίσης

«Μετά τη σχετική επιτυχία του «The Favourite», ...οι άνθρωποι ήταν πιο πρόθυμοι να μου επιτρέψουν να κάνω αυτό που θέλω, οπότε κατέφυγα στο βιβλίο του Γκρέι και είπα: «Αυτό θέλω να κάνω», δήλωσε μεταξύ άλλων ο Γιώργος Λάνθιμος σημειώνοντας ότι «το βιβλίο υπήρχε πάντα στο μυαλό μου».

«Η ιδέα να ξεκινήσεις από το μηδέν σαν γυναίκα, με ένα κορμί ήδη σχηματισμένο και να δεις τα πάντα για πρώτη φορά προσπαθώντας να αντιληφθείς τη φύση της σεξουαλικότητας, της δύναμης, των χρημάτων, ή των επιλογών και να ζήσεις με τους δικούς σου κανόνες και όχι με το κοινωνικό γίγνεσθαι είναι πραγματικά συναρπαστικό, είπε η Έμα Στόουν.

Με αφορμή την συνέντευξη αποκαλύφθηκε η επίσημη αφίσα της πολυαναμενόμενης ταινίας η οποία εστιάζεται στο πρόσωπο της βραβευμένης πρωταγωνίστριας η οποία υπογράφει και τη παραγωγή.

Στην ταινία πρωταγωνιστούν επίσης οι Γουίλεμ Νταφόε(Willem Dafoe), Μαρκ Ραφάλο(Mark Ruffalo), Τζέροντ Καρμάικλ(Jerrod Carmichael), Κάθριν Χάντερ(Kathryn Hunter) και Ραμού Γιούσεφ(Ramy Youssef).

Το «Poor Things» σε σενάριο του Τόνι ΜακΝαμάρα(Tony McNamara) αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στους κινηματογράφους στις 8 Σεπτεμβρίου και στην συνέχεια στην υπηρεσία streaming της Disney.

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis