Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
1
16:19 | 06/03/2024

Φρίκη και αποτροπιασμός στη Λάρισα. Γιατρός ηλικίας 47 χρόνων συνελήφθη μέσα στο αυτοκίνητό του για ασέλγεια σε βάρος της 3,5 ετών κόρης του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο γιατρός συνελήφθη στη Λάρισα για την ασέλγεια σε βάρος της ανήλικης κόρης του μετά από καταγγελία στο Χαμόγελο του Παιδιού.

Διαβάστε επίσης

Ο γιατρός ασέλγησε στην μόλις 4 ετών κόρη του μέσα στο αυτοκίνητό του, ενώ παράλληλα άργησε να την επιστρέψει στο σπίτι της, όπου διαμένει μαζί με τη μητέρα της, με την οποία ο 43χρονος έχει χωρίσει.  

Πιο αναλυτικά, όπως προέκυψε από την διενεργηθείσα αστυνομική έρευνα κατόπιν τηλεφωνικής ενημέρωσης από το «Χαμόγελο του Παιδιού», ο γιατρός δράστης, ενεργώντας κατά μόνας και ευρισκόμενος με την ανήλικη κόρη του εντός του αυτοκίνητο του μάρκας HONDA CR-V, διενήργησε γενετήσια πράξη μαζί της  και ειδικότερα χρησιμοποιώντας το χέρι της ανήλικης κόρη του επί του ανδρικού του μορίου μέχρι την εκσπερμάτωσή του.

Η μητέρα της ανήλικης και πρώην σύζυγός του υπέβαλε σε βάρος του δράστη έγκληση, διότι επέστρεψε την ανήλικη στις 2 το μεσημέρι της περασμένης Τρίτης αντί στις 10 το πρωί της ίδιας ημέρας, όπως ορίζει η πράξη συναινετικής λύσης γάμου και ρύθμισης επιμέλειας και διατροφής τέκνου.

Το χρονικό

Η αστυνομία ενεργώντας ακαριαία, κατάφερε να εντοπίσει τον γιατρό στις 2 το μεσημέρι στις 27-02-2024, εκτός της οικίας του με την ανήλικη κόρη του, συνελήφθη, σχηματίστηκε σε βάρος του δικογραφία και θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πλημ/κών Κατερίνης.

Η ανήλικη εξετάστηκε παρουσία παιδοψυχολόγου, η οποία διορίστηκε για την διενέργεια παιδιατρικής πραγματογνωμοσύνης, ενώ το αυτοκίνητο του φερόμενου δράστη, μεταφέρθηκε στην Ασφάλεια, προκειμένου εξερευνηθεί για βιολογικό υλικό από Υ.Ε.Ε.Β.Ε.

newsit.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis