Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
Γιατί τα περιπολικά της Αριζόνα είναι γεμάτα με καινούργια παιδικά παιχνίδια;
23:44 | 08/04/2024

Η αστυνομία της πόλης Τσάντλερ στην πολιτεία Αριζόνα των ΗΠΑ ανταποκρίνεται όλο και συχνότερα τελευταία σε κλήσεις που αφορούν περιστατικά ενδοοικογενειακής βίας και στα οποία συναντούν παιδιά σε εύθραυστη ψυχολογική κατάσταση. Τα περιστατικά που αφορούν παιδιά, δημιουργούν ιδιαίτερο άγχος τόσο στα ίδια τα παιδιά όσο και στους αστυνομικούς που πρέπει να διαχειριστούν την κατάσταση με ευαισθησία και να βοηθήσουν τα παιδιά να νιώσουν πιο ήρεμα. Γι' αυτόν το λόγο, οι αστυνομικοί συχνά μεταφέρουν παιχνίδια μέσα στα περιπολικά, με απώτερο στόχο την ενασχόληση των παιδιών με αυτά και τη μείωση του άγχους.

Πρόσφατα, ένα αστυνομικό τμήμα του East Valley έλαβε μια ειδική δωρεά από ένα ζευγάρι. Πιο συγκεκριμένα, στο αστυνομικό τμήμα της πόλης Τσάντλερ, ένα ζευγάρι έφερε έναν κουβά γεμάτο με ολοκαίνουργια παιχνίδια για να τα δωρίσει στο τμήμα. Σύμφωνα με τις αρχές, οι αστυνομικοί έχουν γεμίσει τα περιπολικά τους με παιχνίδια, έτοιμοι να τα δώσουν στα παιδιά που συναντούν κατά τη διάρκεια δύσκολων περιστατικών.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση του τμήματος, εάν κάποιος ενδιαφέρεται να κάνει αντίστοιχη δωρεά στο τμήμα, τα παιχνίδια θα πρέπει να είναι ολοκαίνουργια. Το τμήμα ευχαρίστησε δημόσια το ζευγάρι για την πολύτιμη δωρεά του

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis