Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
giannakopoylos_intime
22:14 | 28/10/2023

Το πρόγραμμα της 4ης αγωνιστικής της Basket League έχει το μεγάλο ντέρμπι ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό τη Δευτέρα (30/10, 20:15) και ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος με ανάρτησή του στο Instagram τονίζει ότι οι Ερυθρόλευκοι και η αστυνομία του Πειραιά θα κάνουν ό,τι πρέπει ώστε όλα να κυλήσουν ομαλά, μετά και τα όσα έγιναν στο πρόσφατο ποδοσφαιρικό ντέρμπι.

Οι Πράσινοι και οι Ερυθρόλευκοι αναμετρήθηκαν στον τελικό του Super Cup και στη συνέχεια στην πρεμιέρα της Euroleague, οπότε τώρα ήρθε η ώρα να τα πουν και για το ελληνικό πρωτάθλημα.

Διαβάστε επίσης

Ένα παιχνίδι που θα γίνει λίγες μέρες μετά το αντίστοιχο ντέρμπι στο ποδόσφαιρο το οποίο δεν ολοκληρώθηκε ποτέ, με τον Γιαννακόπουλο να αναφέρεται στα μέτρα ασφαλείας που θα πρέπει να παρθούν.

«Θέλω να πιστεύω ότι μετά την άριστη φιλοξενία στο ΟΑΚΑ. Την αποδεδειγμένη από εμάς καλή διάθεση αλλά και τα άσχημα γεγονότα στο Καραϊσκάκη, η ΚΑΕ ΟΣΦΠ αλλά και η Αστυνομία Πειραιά έχει κάνει και θα κάνει ό,τι απαιτείται ώστε να γίνει τη Δευτέρα ένας αγώνας που θα διεξαχθεί ομαλά ανάμεσα στις δύο καλύτερες ομάδες της Ελλάδος και να κερδίσει ο καλύτερος εντός γηπέδου», ανέφερε σε ανάρτησή του ο ιδιοκτήτης της πράσινης ΚΑΕ.

Γιαννακόπουλος

Πηγή:   newsbeast.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis