Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
poasy
17:59 | 08/06/2023

Ανακοίνωση της Π.Ο.ΑΣ.Υ.:

Μετά από αίτημα της Ομοσπονδίας, στο πλαίσιο του θεσμικού της ρόλου, πραγματοποιήθηκε σήμερα, συνάντηση του προεδρείου με τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη κ. Χαράλαμπο ΛΑΛΟΥΣΗ.

Διαβάστε επίσης

Αφού τον συγχαρήκαμε για την ανάληψη των καθηκόντων του ως Υπηρεσιακού Υπουργού, του ευχηθήκαμε καλή επιτυχία στο δύσκολο έργο του, καθόσον προΐσταται ενός Υπουργείου που τελεί στην υπηρεσία του πολίτη διαρκώς, έχοντας 24 ώρες το 24ωρο σε διάταξη μάχης όλες τις αστυνομικές υπηρεσίες, ανά την ελληνική επικράτεια.

Ειδικότερα, ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας κ. Γρηγόρης ΓΕΡΑΚΑΡΑΚΟΣ ενημέρωσε τον κ. Υπουργό για τα ανοικτά ζητήματα που απασχολούν αυτήν την περίοδο το αστυνομικό προσωπικό, δίνοντας έμφαση στην εκλογική αποζημίωση, σύμφωνα και με την απόφαση της προηγούμενης κυβέρνησης, όταν αυτή είχε εγκαίρως καταβληθεί σε όλους τους δικαιούχους.

Εικόνα
1

Από την πλευρά του, ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, ευχαρίστησε την Ομοσπονδία μας για την συμβολή της στην ανάδειξη και επίλυση προβλημάτων, ενώ δεν παρέλειψε να αναγνωρίσει και ευχαριστήσει το σύνολο του αστυνομικού προσωπικού για τις πολύτιμες υπηρεσίες που παρέχει αυτό στη χώρα μας. Μια μεγάλη αλήθεια, την οποία όπως είπε, επιβεβαίωσε για άλλη μια φορά και κατά τη διάρκεια της πρόσφατης περιοδείας του σε ακριτικές περιοχές της Ανατολικής Μακεδονίας και της Θράκης.

Η Ομοσπονδία, τέλος, λαμβάνοντας υπόψη ότι η χώρα βρίσκεται σε προεκλογική περίοδο, παρακολουθεί τις εξελίξεις και με νεότερη ανακοίνωσή της θα ενημερώσει τα μέλη της για κάθε περαιτέρω θετική ανταπόκριση της Πολιτικής Ηγεσίας του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη.

Για την Εκτελεστική Γραμματεία της Π.Ο.ΑΣ.Υ.

         O Πρόεδρος                             Ο Γενικός Γραμματέας
ΓΕΡΑΚΑΡΑΚΟΣ Γρηγόριος                ΠΑΠΑΤΣΙΜΠΑΣ Γεώργιος

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis