Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
2
07:59 | 10/11/2023

Έκπληξη αλλά και ερωτήματα έχει προκαλέσει στα στελέχη της Ελληνικής Αστυνομίας η διαρροή αποτελέσματος της Ένορκης Διοικητικής Εξέτασης για την υπόθεση της καθόδου των Κροατών χούλιγκαν, η οποία δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμη και δεν έχει υποβληθεί το πόρισμά της.

Η διαρροή περιλαμβάνει όχι μόνο τους αξιωματικούς που θεωρούνται υπεύθυνοι, ο καθένας για θέματα της αρμοδιότητας τους, αλλά και τις ποινές που τους έχουν επιβληθεί.

Διαβάστε επίσης

Την συγκεκριμένη Ένορκη Διοικητική Εξέταση είχε αναλάβει ο Επιτελάρχης του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστράτηγος Ελευθέριος Γκαρίλας. Ο κ. Γκαρίλας αφού μελέτησε το σύνολο των στοιχείων και πήρε καταθέσεις από όλους τους εμπλεκόμενους αξιωματικούς, υπέβαλε τον τελικό φάκελο με τα όσα προέκυψαν στον Γενικό Γραμματέα Δημόσιας Τάξης Μάνο Λογοθέτη, ο οποίος έχει και τον τελικό λόγο στον καταλογισμό τυχόν ευθυνών σε στελέχη της Ελληνικής Αστυνομίας, αλλά και τις πιθανές ποινές που ενδεχομένως επιβληθούν.

Σύμπτωμα ενός υπόγειου πολέμου

Υψηλόβαθμα στελέχη της ΕΛ.ΑΣ. που μίλησαν στο ethnos.gr ανέφεραν πως είναι πρωτοφανές να διαρρέει στη δημοσιότητα αποτέλεσμα μιας ΕΔΕ που έχει απόρρητο χαρακτήρα, πόσω  μάλλον όταν στη συγκεκριμένη περίπτωση ούτε έχει ολοκληρωθεί, ούτε έχει παραδοθεί, αλλά κυρίως δεν έχει κοινοποιηθεί στους ενδιαφερόμενους, και κάνουν λόγο για σύμπτωμα ενός υπόγειου πολέμου που μαίνεται στην Κατεχάκη εν όψει των επερχόμενων κρίσεων  του Ιανουαρίου.

Ευλαμπία Ρέβη

Πηγή: ethnos.gr

 

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis