Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
Γερασιμάτου
12:28 | 29/03/2023

   Η Ιωάννα Γερασιμάτου ήταν η απόλυτη πρωταγωνίστρια στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα πινγκ πονγκ Ανδρών - Γυναικών. Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια, κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο απλό και το διπλό και πανηγύρισε τους παρθενικούς της τίτλους!

    Το Αθηναϊκό Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων επικοινώνησε με την Ιωάννα Γερασιμάτου, η οποία μίλησε για την μοναδική της επιτυχία. Τις δυσκολίες της προετοιμασίας, την μεγάλη της έκπληξη για τα πρώτα μετάλλια στις γυναίκες και μάλιστα... χρυσά, καθώς και τα επόμενα όνειρά της!

Διαβάστε επίσης

    Αναλυτικά η συνέντευξη της Ιώαννας Γερασιμάτου στο ΑΠΕ - ΜΠΕ:

    ΕΡ: Ιωάννα, πρωταθλήτρια Ελλάδας στις γυναίκες. Πως σου... φαίνεται και ποια είναι τα συναισθήματα σου; 

    «Ένα από τα μεγαλύτερα μου όνειρα έγινε πραγματικότητα. Είμαι πανευτυχής και ακόμη προσπαθώ να το συνειδητοποιήσω, γιατί για εμένα είναι ένα τεράστιο κατόρθωμα. Θα πω την αλήθεια, πως δεν το περίμενα γιατί είμαι τραυματίας και αντιμετωπίζω κάποια θέματα υγείας και απείχα από τις προπονήσεις. Οπότε στο πανελλήνιο, δεν κατέβαινα έχοντας κάποιον συγκεκριμένο στόχο. Πραγματικά δεν μπορώ να το πιστέψω ακόμα πως είμαι πρωταθλήτρια γυναικών και δεν υπάρχουν λόγια για τα συναισθήματα που νιώθω»

    ΕΡ: Που πιστεύεις ότι κρίθηκε ο τίτλος; Σε ποιό σημείο της διοργάνωσης πίστεψες ότι μπορείς να πάρεις το χρυσό;

    «Μετά τη νίκη μου στον ημιτελικό, σκέφτηκα πως ήμουν ένα βήμα πιο κοντά στο χρυσό. Αλλά το πιο κρίσιμο σημείο, ήταν το τελευταίο σετ του τελικού, καθώς είχα μεγάλο προβάδισμα και συνειδητοποίησα πως πλησιάζω στην νίκη και στον μεγάλο αυτόν τίτλο»  

    ΕΡ: Εκτός από το ατομικό στέφθηκες πρωταθλήτρια Ελλάδας και στο διπλό. Συνεπώς, μιλάμε για μια διπλή επιτυχία...

    «Η αλήθεια είναι, πως η διπλή επιτυχία, δηλαδή το χρυσό μετάλλιο στο ατομικό και στο διπλό, ήταν ο καλύτερος συνδυασμός για να τελειώσει το πανελλήνιο πρωτάθλημα. Αν και δεν είχαμε προπονηθεί τόσο πολύ για το διπλό με την Κωνσταντινα (σ.σ. Παρίδη) συνεργαστήκαμε αρκετά και παίξαμε βάσει συγκεκριμένης τακτικής, οπότε τα καταφέραμε αρκετά καλά».

    ΕΡ: Οι δυο τίτλοι είναι μοναδικοί. Ξεχωρίζεις κάποιον;
    
    «Σίγουρα και οι δυο τίτλοι είναι μοναδικοί αλλά για εμένα ο πιο σημαντικός και μοναδικός είναι του απλού. Διότι ήταν ένα από τα μεγαλύτερα όνειρα μου να παρω ένα μετάλλιο στις γυναίκες, πόσω μάλλον την πρώτη θέση. Αλλά και τα δύο μετάλλια, μου προσέφεραν απερίγραπτα συναισθήματα».

    ΕΡ: Ποιος είναι ο επόμενος στόχος σου; 

    «Στόχος μου, είναι γενικά να συνεχίσω την προπόνηση μου και να τα πάω εξίσου καλά στις επόμενες διοργανώσεις που έρχονται τόσο στην Ελλάδα, όσο και στο εξωτερικό στις ομάδες που αγωνίζομαι».

    ΕΡ: Που θα ήθελες να αφιερώσεις τα μετάλλια;

    «Τα μετάλλια τα αφιερώνω πρώτα από όλα στον εαυτό μου για την τεράστια προσπάθεια που έκανα, ενώ αντιμετώπισα τόσες δυσκολίες τον τελευταίο καιρό. Αλλά επίσης, στην οικογένεια μου, που με στηρίζει συνεχώς με οποιονδήποτε τρόπο από τότε που ήμουν μικρή μέχρι και σήμερα».

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis