Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
1
14:28 | 12/12/2023

Ανακοίνωση της ΠΟΣΥΦΥ:

Δεν είμαστε μόνο συντετριμμένοι για την μάχη που δίνει ο συνάδελφός μας για τη ζωή του, αλλά μας διακατέχει τεράστια οργή για την αδυναμία της πολιτείας να επαναπροσδιορίσει αξίες και αρχές με πραγματικά πρότυπα .

Νέοι άνθρωποι, νέα παιδιά, χάνουν τη ζωή τους και τα όνειρά τους γιατί κάποιοι άλλοι έχουν χάσει τις πραγματικές αξίες στη ζωή τους. Φωτοβολίδες που θα έπρεπε να ανάβουν για να σώζουν ζωές, σήμερα ανάβουν για να τις αφαιρούν. Αθλητικοί αγώνες που θα πρέπει να προάγουν ψυχαγωγία και πολιτισμό, σήμερα γεννούν βία και λανθασμένα πρότυπα για τους νέους.

Μία κοινωνία μουδιασμένη από αυτό τον ξεπεσμό που ή θα τον αποδεχθεί ή θα πρέπει να αντιδράσει. Μια πολιτεία που αδυνατεί μέχρι σήμερα να πράξει τα αυτονόητα και να προχωρήσει σε τομές για να δημιουργήσει νέα αφετηρία για την κοινωνία και κυρίως για την νεολαία.

Και σε όλα αυτά, η Ελληνική Αστυνομία στο επίκεντρο. Ο Έλληνας Αστυνομικός που θεωρητικά πρέπει να υπηρετεί τον πολίτη αλλά δυστυχώς δίνει καθημερινά μάχες με μπαχαλάκιδες μέσα σε γήπεδα, έξω από αυτά και οπουδήποτε αλλού.

Είναι ανάγκη η Πολιτεία να λάβει μέτρα με κάθε κόστος και η κοινωνία να αφυπνιστεί. Ο Έλληνας αστυνομικός να κερδίσει ξανά την αξιοπρέπειά του και η Ελληνική Αστυνομία το κύρος της, υπηρετώντας πραγματικά τον πολίτη. Ο αμοιβαίος σεβασμός είναι πλέον επιτακτική ανάγκη.

Φτάνει πια η αλλοίωση των αξιών.

Φτάνει ο ξεπεσμός.

Φτάνει τόση βία.

Έχουμε ανάγκη οι φωτοβολίδες να μας δίνουν ΦΩΣ, ..κυρίως σ αυτούς που τις ανάβουν !

Συστρατευόμαστε όλοι μαζί !

Συνάδελφε Γιώργο, …βάστα.

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis