Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
1
16:19 | 25/06/2023

Τα όσα περιέγραψε στην Αστυνομία το ένα από τα δύο ανήλικα παιδιά μόνο συγκλονισμό προκαλούν. Κάθε βράδυ ο κατηγορούμενος φέρεται να χτυπούσε βίαια τα τέκνα της συμβίας του. Κάποιες φορές κλείδωνε το ένα παιδάκι σε αποθήκη μαζί με τον σκύλο, τον χειμώνα τους έβγαζε ως τιμωρία έξω στο κρύο. Ένα βράδυ φέρεται να τραυμάτισε το μεγαλύτερο παιδάκι με μαχαίρι στο πόδι. Τα παιδιά ζούσαν τα βασανιστήρια για έξι περίπου μήνες και κακοποιούνταν μπροστά στην ίδια τους τη μητέρα. 

Παρά το αίτημα της Αστυνομίας, το δικαστήριο άφησε ελεύθερο το φερόμενο βασανιστή των παιδιών. Παρά μόνο, του απαγορεύτηκε να τα πλησιάζει. Παράλληλα εκδόθηκε διάταγμα αποκλεισμού από την οικία όπου μένουν τα ανήλικα, τόσο στον ίδιο όσο και στη μητέρα τους.

Διαβάστε επίσης

Τα αδικήματα που αντιμετωπίζουν είναι πολύ σοβαρά και αφορούν σε βασανιστήρια και άλλες μορφές σκληρής, απάνθρωπης μεταχείρισης, πρόκληση πραγματικής σωματικής βλάβης, μεταχείριση παιδιού κάτω των 16 ετών με σκληρότητα και άσκηση ψυχικής βλάβης.

Οι δύο παραπέμφθηκαν σε απευθείας δίκη ενώπιον Κακουργιοδικείου στις 27 Ιουλίου. Τα παιδιά είναι υπό την φροντίδα των Υπηρεσιών Κοινωνικής Ευημερίας.

www.iellada.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis