Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
15:14 | 23/11/2019

Η Ένωση μας, αφουγκραζόμενη τις εξελίξεις τις τεχνολογίας και τις ανάγκες των μελών μας, τα τελευταία 7 χρόνια δαπανά σε μηνιαία βάση, μέρους των εισφορών της προκειμένου να παράσχει στο σύνολο των αστυνομικών υπηρεσιών και τα μέλη της και όπου υπήρχε η δυνατότητα, ελεύθερη πρόσβαση στο διαδίκτυο.

Η δράση αυτή αγκαλιάστηκε απ’ τους συναδέρφους μας και πλέον η ελεύθερη πρόσβαση στο διαδίκτυο αποτελεί βασικό αγαθό για την άσκηση των καθηκόντων τους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Motorola SL2600 παρουσίαση και δοκιμές από το FreeBytes

Σήμερα και έπειτα από 7 χρόνια, βρισκόμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε πως η παροχή διαδικτύου στις αστυνομικές υπηρεσίες θα είναι Δωρεάν και για όλους τους πολίτες.

Όσοι βρεθούν για την εξυπηρέτηση τους σε κάποια αστυνομική υπηρεσία της Βέροιας, της Αλεξάνδρειας και της Νάουσας θα έχουν την δυνατότητα να περιηγηθούν Δωρεάν στο διαδίκτυο κατά την παραμονή τους στις ανωτέρω υπηρεσίες.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά τον συνάδερφο και μέλος της Ένωσης μας, Χριστοδουλίδη Κωνσταντίνο για τις τεχνικές γνώσεις που παρείχε και την συμβολή του στην εγκατάσταση του νέου εξοπλισμού που απαιτήθηκε για το νέο εγχείρημα μας ( Routers & access points).

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis