Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
χαραλαμποσ λαλουσησ
15:30 | 30/05/2023

Τη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αθηνών επισκέφθηκε σήμερα το πρωί ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη κ. Χαράλαμπος Λαλούσης, συνοδευόμενος από τον Αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας αντιστράτηγο κ. Λάζαρο Μαυρόπουλο.

Ο υπουργός  ενημερώθηκε από τους επικεφαλής των υπηρεσιών για τις επιχειρησιακές δράσεις της ΕΛ.ΑΣ. στην  καθημερινή μάχη που δίνουν κατά της εγκληματικότητας.

Διαβάστε επίσης

Ο κ. Λαλούσης τους  ευχαρίστησε για το έργο που επιτελούν και τους ζήτησε να βρίσκονται σε εγρήγορση, δίπλα στους πολίτες, επισημαίνοντας ότι το κράτος έχει συνέχεια και για το λόγο αυτό έχουν καθήκον να συνεχίσουν να επιτελούν το έργο τους κατά τον καλύτερο τρόπο προς όφελος των Ελλήνων πολιτών.

Εικόνα
χαράλαμπος λαλούσης_ΓΑΔΑ

Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη εστίασε ιδιαίτερα το ενδιαφέρον του στους τομείς της ασφάλειας των τουριστών, στην αντιμετώπιση του ηλεκτρονικού εγκλήματος, την οδική ασφάλεια και την παραβατικότητα αλλά και την προστασία των ανηλίκων.

Εικόνα
Χαραλαμπος λαλουσης_γαδα

Ο κ. Λαλούσης επεσήμανε ότι η εικόνα της Αστυνομίας έχει βελτιωθεί τα τελευταία χρόνια και είναι ανάγκη οι προσπάθειες αυτές να συνεχιστούν.

Εικόνα
χαραλαμπος λαλουσης γαδα

 

Εικόνα
χαραλαμπος λαλουσης_γαδα

 

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis