Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
Αστυνομική  Διευθύντρια Πολυξένη  Μπακλέση
16:39 | 14/08/2023

Με πρωτοβουλία του Διευθυντή της Διεύθυνσης Αστυνομίας Καστοριάς, Αστυνομικού Διευθυντή κ. Νικόλαου Έξαρχου πραγματοποιήθηκε την 11-08-2023  συνάντηση της Υποδιευθύντριας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Καστοριάς, Αστυνομικής Διευθύντριας κας Πολυξένης Μπακλέση, συνοδευόμενης από συνάδελφο του Γραφείου Ενδοοικογενειακής Βίας, με στελέχη του Κέντρου Συμβουλευτικής Γυναικών Θυμάτων Βίας του Δήμου Καστοριάς, με στόχο την άμεση και αποτελεσματικότερη προστασία και υποστήριξή των γυναικών-θυμάτων βίας.

 

Διαβάστε επίσης

Η συνάντηση είχε ως αντικείμενο συζήτησης την αντιμετώπιση του φαινομένου βίας κατά των γυναικών σε τοπικό επίπεδο, ενώ κατά τη διάρκεια αυτής τα στελέχη των δύο πλευρών εστίασαν στον τρόπο διαχείρισης των περιστατικών ενδοοικογενειακής βίας αλλά και στην αναγκαιότητα καθώς και τη σημασία μίας ουσιαστικής και αποτελεσματικής συνεργασίας των δύο φορέων, με στόχο την βέλτιστη υποστήριξη των γυναικών-θυμάτων βίας.

Η κα. Υποδιευθύντρια εξέφρασε την αμέριστη στήριξη της Διεύθυνσης Αστυνομίας Καστοριάς στο έργο που προσφέρει το Συμβουλευτικό Κέντρο Γυναικών του Δήμου στην τοπική κοινωνία, ενώ τα στελέχη του Κέντρου τόνισαν τον κομβικό ρόλο της Αστυνομίας στη διαχείριση περιστατικών ενδοοικογενειακής βίας, παρέχοντας κατευθύνσεις και πληροφορίες στα θύματα, για την αναζήτηση ψυχοκοινωνικής και νομικής υποστήριξης.

Εικόνα
Αστυνομική Διευθύντρια Πολυξένη Μπακλέση

Η συνάντηση ολοκληρώθηκε με την κοινή έκφραση δέσμευσης για περαιτέρω ενίσχυση της συνεργασίας προς όφελος όλων των γυναικών που υφίστανται οποιασδήποτε μορφή βία.

Στο γεγονός της εν λόγω συνάντησης αναφέρθηκε η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Δυτικής Μακεδονίας, με σχετική ανάρτηση στην επίσημη σελίδα της στο fb:

1

1

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis