Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
1
15:19 | 15/04/2023

 Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Νοτιοανατολικής Αττικής 

Σε κλίμα κατάνυξης τελέστηκε το απόγευμα της Μεγάλης Παρασκευής, ημέρα κορύφωσης του Θείου Δράματος, η Ακολουθία και η περιφορά του Επιταφίου στον Ιερό Ναό της «Αγίας Σοφίας - Πίστης – Ελπίδος – Αγάπης» στη Διεύθυνση Αστυνόμευσης Αερολιμένα Αθηνών.

Διαβάστε επίσης

Η Μεγάλη Παρασκευή ως γνωστόν αποτελεί την πιο ιερή μέρα της Μεγάλης Εβδομάδος, καθώς κορυφώνεται το Θείο Δράμα με την Αποκαθήλωση από το Σταυρό και την Ταφή του Χριστού, με την περιφορά του Επιταφίου να δημιουργεί υποβλητική και κατανυκτική ατμόσφαιρα. Και φέτος λοιπόν οι εργαζόμενοι στον Αερολιμένα Αθηνών σε κλίμα σεβασμού και ευλάβειας συμμετείχαν στην Ακολουθία και στην περιφορά του Επιταφίου που τέλεσε ο Πρωτοπρεσβύτερος Παναγιώτης ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ. Τον Επιτάφιο σήκωσαν με ιδιαίτερη τιμή Αστυνομικοί και Πυροσβέστες από τις οικείες Υπηρεσίες.

Η πορεία ξεκίνησε από τον Ιερό Ναό της «Αγίας Σοφίας - Πίστης - Ελπίδος - Αγάπης» και κατευθύνθηκε στην είσοδο της Διεύθυνσης Αστυνόμευσης Αερολιμένα Αθηνών, για να ευλογήσει δια Σώματος του Χριστού όλες τις Υπηρεσίες που στεγάζονται εκεί και κατέληξε πάλι στον Ιερό Ναό όπου οι πιστοί προσκύνησαν τον Επιτάφιο.

Στην Ακολουθία του Επιταφίου παρόντες ήταν ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνόμευσης Αερολιμένα Αθηνών Ταξίαρχος Γεώργιος ΜΑΓΓΑΣ, ο Διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας του Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών Αρχιπύραρχος Γεώργιος ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ, ο Τμηματάρχης του Τμήματος Διοικητικής Υποστήριξης της Διεύθυνσης Αστυνόμευσης Αερολιμένα Αθηνών Αστυνομικός Υποδιευθυντής Πέτρος ΛΥΜΠΕΡΟΠΟΥΛΟΣ, ο Τμηματάρχης του Τμήματος Αστυνόμευσης της Διεύθυνσης Αστυνόμευσης Αερολιμένα Αθηνών Αστυνομικός Υποδιευθυντής Γεώργιος ΑΓΓΕΛΗΣ και η αναπληρωτής του Αστυνόμος Α΄ Αλεξάνδρα ΚΑΡΒΟΥΝΙΑΡΗ, ο Τμηματάρχης του Τμήματος Ασφαλείας του Αερολιμένα Αθηνών Αστυνόμος Α΄ Κωνσταντίνος ΜΑΝΙΑΤΑΚΗΣ, ο Τμηματάρχης του Τμήματος Τροχαίας της Διεύθυνσης Αστυνόμευσης Αερολιμένα Αθηνών Αστυνόμος Α΄ Θεόδωρος ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ καθώς και πλήθος Αστυνομικών, Πυροσβεστών και εργαζομένων του Αερολιμένα Αθηνών.

Την Ένωσή μας εκπροσώπησαν ο Α΄ Αντιπρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ν/Α Αττικής Ηλίας ΒΡΕΝΤΑΣ, οι Αντιπρόσωποι στην Π.Ο.ΑΣ.Υ. της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ν/Α Αττικής Βασιλική ΜΠΟΥΓΙΟΥΡΑ και Γεώργιος ΠΛΑΦΟΥΝΤΖΗΣ.

Κινήσεις όπως αυτή της Διεύθυνσης Αστυνόμευσης Αερολιμένα Αθηνών είναι άξιες πολλών επαίνων και συγχαρητηρίων.

Αφενός, δημιουργούν γέφυρα επικοινωνίας μεταξύ Αστυνομίας και κοινωνίας, αφετέρου αποδεικνύουν έμπρακτα πως η Διοίκηση στέκεται δίπλα στους εργαζόμενους Αστυνομικούς/Πυροσβέστες, οι οποίοι επιτελούν το καθήκον τους αυτές τις Άγιες ημέρες, προσφέροντάς τους την ευκαιρία να παρευρεθούν στα Ιερά Μυστήρια, όπως αυτό της Ακολουθίας και περιφοράς του Επιταφίου.

1 ΕΠΙΤΑΦΙΟΣ

2 ΕΠΙΤΑΦΙΟΣ

3 ΕΠΙΤΑΦΙΟΣ

4 ΕΠΙΤΑΦΙΟΣ

5 ΕΠΙΤΑΦΙΟΣ

6 ΕΠΙΤΑΦΙΟΣ

7 ΕΠΙΤΑΦΙΟΣ

8 ΕΠΙΤΑΦΙΟΣ

9 ΕΠΙΤΑΦΙΟΣ

10 ΕΠΙΤΑΦΙΟΣ

11 ΕΠΙΤΑΦΙΟΣ

12 ΕΠΙΤΑΦΙΟΣ

13 ΕΠΙΤΑΦΙΟΣ

14 ΕΠΙΤΑΦΙΟΣ

15 ΕΠΙΤΑΦΙΟΣ

16 ΕΠΙΤΑΦΙΟΣ

17 ΕΠΙΤΑΦΙΟΣ

18 ΕΠΙΤΑΦΙΟΣ

19 ΕΠΙΤΑΦΙΟΣ

ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis