Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
100pol
15:25 | 01/05/2023

Όρθιος μετά το τροχαίο που είχε το βράδυ του Μεγάλου Σαββάτου 15 Απριλίου, στέκεται και πάλι ο αστυνομικός Γιώργος Σπετσωτάκης με τη σύζυγό του να βρίσκεται στο πλάι του στο μπαλκόνι του Γενικού Νοσοκομείου Ρεθύμνου.

Διαβάστε επίσης

Ο άτυχος αστυνομικός τραυματίστηκε σοβαρά και παρά τις προσπάθειες των γιατρών έχασε το πόδι του.

Υπενθυμίζεται ότι ο Γιώργος κινούνταν με την ιδιωτική του μοτοσυκλέτα με κατεύθυνση προς την δουλειά του στην Αστυνομική Διεύθυνση όταν κάτω από συνθήκες που ερευνώνται ένα ΙΧ φαίνεται πως του έκλεισε τον δρόμο.

Με το σύνθημα “Δεν πίνω όταν οδηγώ και δεν οδηγώ όταν πίνω!” πραγματοποιήθηκε εκδήλωση στον Δημοτικό Κήπο Ρεθύμνου σε μια προσπάθεια ευαισθητοποίησης και εμπέδωσης της έννοιας της οδηγικής συνείδησης, με αφορμή και το τροχαίο ατύχημα που καθήλωσε έναν συνάνθρωπό μας στο νοσοκομείο. Ο λόγος για τον Γιώργο, τα λόγια του οποίου μέσα από το νοσοκομείο προκαλούν συγκίνηση.

«Θέλω να σας πω ένα μεγάλο «Ευχαριστώ», μέσα από την καρδιά μου, για την απέραντη συμπαράστασή σας! Να σας εκφράσω πόσο ευλογημένος νιώθω, που όλοι εσείς έχετε γίνει η οικογένειά μου. Να είστε ευλογημένοι και να χαίρεστε γιατί σας πρέπει!”: Αυτά ήταν τα λόγια του του Γιώργου Σπετσωτάκη από το Γενικό Νοσοκομείο του Ρεθύμνου, που με τη σύζυγό του στο πλάι του έστειλε τις θερμότερες ευχαριστίες του για τη βοήθεια, την αλληλεγγύη, τη συμπαράσταση, αλλά και για την απέραντη αγάπη του κόσμου από το βράδυ της Ανάστασης που έγινε το τροχαίο ατύχημα.

Όπως επισημαίνουν οι «Δότες Ζωής» σε σχετική ανακοίνωση, «η μέρα της Κυριακής, 30 Απριλίου 2023, χάρισε το χαμόγελο στον Γιώργο μας και στην οικογένειά του από το πλήθος των συμπολιτών που κατέκλυσε τον Δημοτικό Κήπο Ρεθύμνου. Όσοι παρευρέθηκαν  στην εκδήλωση έδωσαν ελπίδα στην ελπίδα του Γιώργου, δύναμη στη δύναμή του, πίστη στην πίστη του για να μπορέσει να ανεβεί τον ανηφορικό δρόμο, να αποκαταστήσει την υγεία του και να βγει νικητής!

Πηγή:  neakriti.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis