Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
1
14:47 | 24/12/2023

Τα μικρά παιδιά βγήκαν σήμερα για να πουν τα κάλαντα.

Οι φωνούλες τους ακούστηκαν στους δρόμους και τα σπίτια. Η ιστοσελίδα  kriti360.gr  παρουσίασε φωτογραφίες από ένα "διαφορετικό" στιγμιότυπο που αφορά μία συντροφιά παιδιών και την μητέρα τους.

Διαβάστε επίσης

Ένας αστυνομικός της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. διέσχιζε σήμερα, παραμονή των Χριστουγέννων, το μεσημέρι με την υπηρεσιακή μηχανή στα Χανιά την Αναγνώστου Γογονή και στη διασταύρωση με την οδό Αναπαύσεως   παρατήρησε ότι μια μητέρα με τα δυο παιδιά της προσπαθούσε να μαζέψει δεκάδες κέρματα που είχαν σκορπιστεί στο οδόστρωμα.

Τα χρήματα ήταν από τα κάλαντα που είχαν πει νωρίτερα τα δυο μικρά αδερφάκια και είχαν πέσει στο πεζοδρόμιο και το δρόμο καθώς άνοιξε η τσάντα που τα φύλαγαν.

Ο αστυνομικός που αντιλήφθηκε παράλληλα ότι ήταν και επικίνδυνο λόγω μεγάλης κυκλοφορίας στο σημείο να μαζεύουν τα κέρματα από τον δρόμο, δεν δίστασε στιγμή.

Σταμάτησε με το μηχανάκι του στην άκρη του δρόμου και βοήθησε την μητέρα να μαζέψει όλα τα κέρματα σε μια κίνηση ανθρωπιάς.

Η μητέρα ευχαρίστησε θερμά τον αστυνομικό για την κίνησή του αυτή και όλοι όσοι έτυχε να περνάνε από το σημείο και παρατήρησαν το περιστατικό, χαμογέλασαν με συμπάθεια και σίγουρα σκέφτηκαν πως “τέτοιους αστυνομικούς θέλουμε…”.

Δείτε τις φωτογραφίες του kriti360.gr:

Εικόνα
ΔΙΑΣ

 

Εικόνα
ΔΙΑΣ

 

 

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis