Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΙΛΟΤΟΙ
16:27 | 10/03/2023

Από τη Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου έως και την Παρασκευή 3 Μαρτίου 2023, η 341 και η 347 Μοίρες της 111 Πτέρυγας Μάχης (ΠΜ) από την Αεροπορική Βάση Νέας Αγχιάλου, συμμετείχαν στην 1η Εκπαιδευτική Σειρά Αέρος για το έτος 2023 του Tactical Leadership Programme (TLP), στην Αεροπορική Βάση Los Llanos, στο Albacete της Ισπανίας.

Για τον σκοπό αυτό μεταστάθμευσαν από την 111ΠΜ έξι (6) αεροσκάφη F-16 Block 50, με ανάλογο Ιπτάμενο και Τεχνικό προσωπικό.

Διαβάστε επίσης

Κατά τη διάρκεια της εκπαίδευσης οι Μοίρες ανέλαβαν αποστολές σύμφωνες με την αποστολή τους τόσο σε Εθνικό όσο και σε Νατοϊκό πλαίσιο, με σκοπό την εξοικείωση και τη συνεργασία όλου του προσωπικού, σύμφωνα με τα πρότυπα και τις διαδικασίες του ΝΑΤΟ.

Στην εν λόγω εκπαιδευτική σειρά, πλην της Ελλάδας, συμμετείχαν οι Πολεμικές Αεροπορίες του Βελγίου με αεροσκάφη F-16, της Γαλλίας με Rafale, της Γερμανίας με Eurofighter και Tornado, της Δανίας με F-16 και των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής με F-18.

Τόσο το Ιπτάμενο όσο και το Τεχνικό προσωπικό της ελληνικής αποστολής, ξεχώρισε σε συλλογικό και προσωπικό επίπεδο, στους τομείς της εκπαίδευσης, μεταξύ των πληρωμάτων των χωρών που συμμετείχαν σε αυτήν, ενώ απέσπασε τα πρώτα βραβεία για τις θέσεις του Αξιωματικού Πληροφοριών και του Ελεγκτή Αεράμυνας.

Εικόνα
1

 

Εικόνα
ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΙΛΟΤΟΙ

 

Εικόνα
ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΙΛΟΤΟΙ

 

Εικόνα
ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΙΛΟΤΟΙ

 

Εικόνα
ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΙΛΟΤΟΙ

 

Εικόνα
ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΙΛΟΤΟΙ

 

Εικόνα
ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΙΛΟΤΟΙ

 

Εικόνα
ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΙΛΟΤΟΙ
Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis