Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
ΤΜΗΜΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΩΡΩΠΟΥ
13:42 | 22/02/2023

Την Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου πραγματοποιήθηκε η κοπή πίτας του Tμήματος Ασφαλείας Ωρωπού, όπου παρευρέθηκαν συνάδελφοι με τις οικογένειες τους καν αντάλλαξαν ευχές για το νέο έτος.

Τίμησαν την εκδήλωση με την παρουσία τους, ο ιερέας της ενορίας της Σκάλας Ωρωπού, ο Δήμαρχος Ωρωπού κ. ΓΙΑΣΗΜΑΚΗΣ Γεώργιος, η Προέδρος του Διοικητικού Εφετείου Πατρών κα. ΠΑΝΑΚΑΚΗ Ευανθία, ο Προϊστάμενος του Διοικητικού Πταισματοδικείου κ. ΓΚΙΚΑΚΗΣ, οι Διοικητές των Τμημάτων Τάξης του Δήμου Ωρωπού, ο Ταξίαρχος ε.α κ. ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΣ Κών/νος, ο οποίος και βραβεύτηκε με τιμητική πλακέτα από τον Διοικητή του τμήματος της Ασφάλειας Ωρωπού Α/Β κ. ΞΑΧΟΥΡΧΟΥΛΑΚΟ Αλέξανδρο, για την προσφορά του στην ΕΛ.ΑΣ.

Παρευρέθηκε επίσης Αντιπροσωπεία της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Βορειοανατολικής Αττικής αποτελούμενη από τον Γενικό Γραμματέα ΠΑΣΠΑΛΑΡΗ Αθανάσιο, τον ταμία ΜΟΜΤΣΟ Ευάγγελο και τον Οργανωτικό Γραμματέα ΓΙΟΛΔΑΣΗ Γεώργιο, οι οποίοι τίμησαν με αναμνηστική πλακέτα, για την πολυετή προσφορά τους στο Σώμα της Ελληνικής Αστυνομίας, τους ακόλουθους απόστρατους συναδέλφους, τον Υπαστυνόμο Α΄ ΚΑΚΑΣΗ Σωτήριο, τον Υπαστυνόμο Β’ ΣΚΑΡΜΟΥΤΣΟ Θεοφάνη και τον Υπαστυνόμο Β’ ΣΤΟΥΚΟ Γεώργιο και τους ευχήθηκαν ‘’Καλοί πολίτες’’ με σωματική και ψυχική υγειά.

Εικόνα
ΤΜΗΜΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΩΡΩΠΟΥ

 

Εικόνα
ΤΜΗΜΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΩΡΩΠΟΥ

 

Εικόνα
1

 

Εικόνα
ΤΜΗΜΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΩΡΩΠΟΥ

 

Εικόνα
ΤΜΗΜΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΩΡΩΠΟΥ

 

Εικόνα
ΤΜΗΜΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΩΡΩΠΟΥ

 

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis