Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
τμημα τροχαιας ιωαννινων
11:26 | 29/11/2022

«Λουκά! Λουκά! Σε έψαχνα! Έμαθα ότι έχεις κάνει μία ευχή!», φώναξε η νεράιδα. «Ναι! Ευχήθηκα για το jeep μου!», απάντησε ο Λουκάς.

Η νεράιδα, τότε, έβγαλε ένα μικρό αυτοκινητάκι που έκρυβε στα χέρια της. Δεν ήταν, όμως, το jeep του Λουκά. Δεν χωρούσε μέσα σε αυτό το jeep. Αυτό το jeep ήταν ένα απλό παιχνίδι. Ο Λουκάς ήθελε ένα πραγματικό αυτοκίνητο! «Μήπως να πούμε στην άλλη νεράιδα να κάνει μαγικά να σου φέρει το πραγματικό jeep σου;», ρώτησε η νεράιδα.

Διαβάστε επίσης

Λίγη ώρα μετά, ένα σκάφος άρχισε να αχνοφαίνεται από τον ορίζοντα. Οι κόρνες του αντηχούσαν παντού. Ερχόταν καταπάνω στον Λουκά! Αλλά στην κορυφή του ανέμιζαν μπαλόνια, μπαλόνια δεμένα πάνω σε ένα jeep… Το jeep του Λουκά!

Εικόνα
τμημα τροχαιας ιωαννινων
πηγή φωτο: makeawish.gr

Δεν πρόλαβαν να κατεβάσουν το αυτοκίνητο από το σκάφος και έκαναν την εμφάνισή τους οι αστυνομικοί της τροχαίας! Το δίπλωμα του μικρού μας; Άφαντο! Που να προλάβει, άλλωστε, να το πάρει; «Μήπως θέλεις να πάμε να βγάλουμε δίπλωμα;», τον ρώτησε η αστυνομικός που ήταν εκεί. Ο Λουκάς συμφώνησε, με ένα νεύμα.

Αμέσως τον συνόδευσαν στο πάρκο κυκλοφοριακής αγωγής για να κάνει τα μαθήματά του και να πάρει το δίπλωμα του! Με τη βοήθεια της τροχαίας οδήγησε το Jeep, έμαθε τι πρέπει να κάνει στο STOP, στις διαβάσεις και ύστερα από αρκετές βόλτες ο διευθυντής της τροχαίας τον ενημέρωσε ότι πλέον μπορεί να οδηγεί «νόμιμα» το νέο του αυτοκίνητο.

Εικόνα
τμημα τροχαιας ιωαννινων
πηγή φωτο: makeawish.gr

Η ευχή συνεχίστηκε στον διπλανό παιδότοπο, όπου πολλά δωράκια, αλλά και η σούπερ ντούπερ τούρτα του, περίμεναν αυτόν και τα αδερφάκια του! Ύστερα από πολύ παιχνίδι και γέλια και αφού έφαγε τις αγαπημένες του τηγανιτές πατάτες και τη πίτσα, ήρθε η ώρα να επιστρέψει σπίτι γεμάτος με νέες εμπειρίες, γνώσεις και φυσικά ένα ολοκαίνουργιο Jeep!

** Οι ανωτέρω πληροφορίες, το βίντεο και οι φωτογραφίες αναρτήθηκαν στην ιστοσελίδα του  makeawish.gr

Στο γεγονός αναφέρθηκε  και η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Ηπείρου, μέσω ανάρτησης στη σελίδα της στο fb, σημειώνοντας τα εξής:

"Ο μικρός μας φίλος Λουκάς, αφού παρέλαβε το καινούργιο του jeep, στη συνέχεια πέρασε με απόλυτη επιτυχία τις εξετάσεις οδήγησης και έλαβε το δίπλωμά του από το Τμήμα Τροχαίας Ιωαννίνων !

Συγχαρητήρια Λουκά! Σου ευχόμαστε από καρδιάς ό, τι καλύτερο στη ζωή σου!"

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis