Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
Μαρία Σάκκαρη
19:30 | 15/02/2023

Με ένα πολυτελές αυτοκίνητο που συνδυάζει επιδόσεις με πρακτικότητα θα κυκλοφορεί η κορυφαία Ελληνίδα τενίστρια.

Πρέσβειρα της Porsche Greece για 5η συνεχή χρονιά θα είναι η Μαρία Σάκκαρη, η διεθνής Ελληνίδα τενίστρια που συνεχίζει να γράφει τη δική της ιστορία στο άθλημα φτάνοντας μέχρι και το Νο 3 της παγκόσμιας κατάταξης.

Διαβάστε επίσης

Η Ελληνίδα τενίστρια, μάλιστα, θα οδηγεί μία Porsche Taycan Sport Turismo, ένα μοντέλο το οποίο συνδυάζει με επιτυχία τη χρηστικότητα που προσφέρει το αμάξωμα της Cross Turismo, με την έξτρα δυναμική συμπεριφορά του αμιγώς ηλεκτρικού super sedan της γερμανικής εταιρείας.

Εικόνα
1

Ειδικότερα, η Μαρία Σάκκαρη θα κάθεται πίσω από το τιμόνι της τετρακίνητης Taycan Sport Turismo στην έκδοση GTS που παράγει 598 ίππους και 850 Nm ροπής, με τις επιδόσεις να είναι εκρηκτικές και να μεταφράζονται σε 3,7 δλ. για την επιτάχυνση στα πρώτα 100 χλμ./ώρα.

Για την κίνηση του μοντέλου φροντίζουν δύο ηλεκτροκινητήρες (ένας στον μπροστινό και έναν στον πίσω άξονα) που τροφοδοτούνται από μία μπαταρία ενεργειακής χωρητικότητας 93,4 kWh η οποία εξασφαλίζει κοντά στα 500 χλμ. αυτονομίας.

Σε σχέση με τη sedan έκδοση της Taycan ο χώρος για τα κεφάλια των πίσω επιβατών είναι μεγαλύτερος κατά 45 χλστ., ενώ άλλα 9 χιλιοστά έχει στη διάθεση του ο οδηγός για το κεφάλι του. Ο χώρος αποσκευών ξεκινά από τα 446 λίτρα και φτάνει έως και τα 1.212 λίτρα εφόσον αναδιπλωθούν τα πίσω καθίσματα.

Εικόνα
1

Η διεθνής Ελληνίδα τενίστρια που συνεχίζει να μεγαλουργεί στο άθλημα θα έχει για 5η συνεχή χρονιά την υποστήριξη της Porsche, με την οποία εξάλλου ασπάζονται τις ίδιες αξίες που συμπυκνώνονται στο motto “Driven by dreams”.

Ο νέος CEO του Ομίλου Μοτοδυναμική, κ. Πάρης Κυριακόπουλος υπογράμμισε τη στρατηγική κατεύθυνση -σε παγκόσμιο επίπεδο- της Porsche στο τένις, τονίζοντας πως «στο πρόσωπο της Μαρίας, αναγνωρίζονται η προσήλωση στους στόχους, η συνέπεια και το ήθος μιας αθλήτριας παγκόσμιας κλάσης με ισχυρή θέληση και αποφασιστικό πνεύμα, που αφενός αποπνέει όλες τις αξίες της μάρκας, αφετέρου αποτελεί αληθινό πρότυπο για τη νέα γενιά και άξια πρέσβειρα της χώρας μας στο εξωτερικό».

Εικόνα
Μαρίας Σάκκαρη

Ομοίως, η Μαρία Σάκκαρη έχει δηλώσει πολλάκις λάτρης του brand, καθώς η Porsche ήταν ανέκαθεν για εκείνη το απόλυτο dream car. «Όπως ο Ferry Porsche έκανε πραγματικότητα το 1948 το sport αυτοκίνητο που ονειρευόταν, έτσι κι εγώ διεκδίκησα με σθένος την αθλητική καριέρα που ονειρεύτηκα από μικρή, ξεπερνώντας τα όριά μου».

Όπως αναφέρει, τέλος, η γερμανική εταιρεία, φέτος που συμπληρώνονται 75 χρόνια από την ίδρυση της Porsche, το μήνυμα “Driven by Dreams” είναι πιο επίκαιρο από ποτέ, καθώς ο γερμανικός κολοσσός γιορτάζει μαζί με τους ανθρώπους που δεν σταματούν να εμπνέονται από τα όνειρά τους και να κυνηγούν με πάθος τις φιλοδοξίες τους.

Πηγή:  carandmotor.gr

 

 

 

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis