Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
1
12:14 | 13/05/2024

Με τεράστια επιτυχία πραγματοποιήθηκε από την Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Αθηνών το σεμινάριο πιστοποίησης εκπαιδευτών σε χρήση ράβδου, χειροπέδων και φακού της εταιρίας Armament Systems and Procedures (A.S.P.) για πιστοποιημένους εκπαιδευτές της Ελληνικής Αστυνομίας, το οποίο έλαβε χώρα στις εγκαταστάσεις της Σχολής Μετεκπαίδευσης και Επιμόρφωσης της Ελληνικής Αστυνομίας.

Άπαντες οι συμμετέχοντες έλαβαν εξειδικευμένες γνώσεις στα ανωτέρω γνωστικά αντικείμενα, πιστοποίηση εκπαιδευτή από τις Η.Π.Α. αλλά και πλούσια δώρα όπως εγχειρίδιο εκπαιδευτή, δυο φακούς, ατσάλινες χειροπέδες τελευταίου τύπου, 4 χειροπέδες μιας χρήσης, εκπαιδευτικές χειροπέδες, θήκες μεταφοράς για όλα τα ανωτέρω και πολλά αναμνηστικά δώρα. Το κόστος του σεμιναρίου το οποίο καλύφθηκε εξ’ ολοκλήρου με την ευγενική χορηγία της εταιρίας Armament Systems and Procedures (A.S.P.) προς την Ένωσή μας, ανέρχεται σε αρκετές χιλιάδες ευρώ και διοργανώθηκε με πρωτοβουλία του μέλους του Δ.Σ. της Ε.ΑΣ.Υ.Α. κου ΜΥΛΩΝΑ Δημήτριου.

Διαβάστε επίσης

Το σεμινάριο παρακολούθησαν εκπαιδευτές (και όχι μόνο) από 20 διαφορετικές Υπηρεσίες πρώτης γραμμής της ΕΛ.ΑΣ. όπως Άμεση Δράση, Ο.Π.Κ.Ε., Δ.Α.Ε.Α., ΔΙ.ΑΣ., Υ.Δ.Ε.Ζ.Ι., Τμήμα Εκπαίδευσης Γ.Α.Δ.Α., Υ.Κ.Α. κ.λ.π.

σεμινάριο A.S.P. της Ε.ΑΣ.Υ.Α.

σεμινάριο A.S.P. της Ε.ΑΣ.Υ.Α.

Ως Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Αθηνών βρισκόμαστε στο πλευρό του μάχιμου αστυνομικού και σε πρακτικά θέματα και μέσω αυτής της πρωτοβουλίας, στόχος μας ήταν η προσφορά εξειδικευμένων γνώσεων στους εκπαιδευτές της ΕΛ.ΑΣ., οι οποίοι στη συνέχεια θα μεταλαμπαδεύσουν στο υπόλοιπο Αστυνομικό προσωπικό τις πολύτιμες γνώσεις και εμπειρίες που αποκόμισαν από την εκπαίδευση αυτή.

Ιδιαίτερες ευχαριστίες οφείλουμε στους  εκπαιδευτές της A.S.P., κυρίως όμως ευχαριστούμε τον κ. ΤΟΥΡΤΙΔΗ Ευθύμιο που για δεύτερη χρονιά συνέβαλε  καθοριστικά στην υλοποίηση αυτής της δράσης ανιδιοτελώς .

Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Αθηνών θα συνεχίσει αταλάντευτα τον αγώνας της, ο οποίος εκτός από την θεσμική εκπροσώπηση των μελών της θα περιλαμβάνει και την ανάληψη παρόμοιων πρωτοβουλιών, με σκοπό την αναβάθμιση της εκπαίδευσης και της υπηρεσιακής ετοιμότητάς τους.

Για το Δ.Σ. της Ένωσης Αθηνών

Ο Πρόεδρος Πάκος Δημοσθένης

Ο Γενικός Γραμματέας Χύτας Κων/νος

σεμινάριο A.S.P. της Ε.ΑΣ.Υ.Α.

σεμινάριο A.S.P. της Ε.ΑΣ.Υ.Α.

σεμινάριο A.S.P. της Ε.ΑΣ.Υ.Α.

σεμινάριο A.S.P. της Ε.ΑΣ.Υ.Α.

σεμινάριο A.S.P. της Ε.ΑΣ.Υ.Α.

σεμινάριο A.S.P. της Ε.ΑΣ.Υ.Α.

 

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis