Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
1
18:14 | 18/01/2024

Η ανακοίνωση του κόμματος "ΣΠΑΡΤΙΑΤΕΣ" :

Σήμερα Πέμπτη 18 Ιανουαρίου 2024 ο Πρόεδρος της Κ.Ο. «ΣΠΑΡΤΙΑΤΕΣ», Βασίλειος Στίγκας, επισκέφθηκε το Αστυνομικό Τμήμα και το Τμήμα Ασφαλείας Ηλιούπολης.

Ο κ. Στίγκας συνάντησε όλους σχεδόν τους αστυνομικούς που είχαν υπηρεσία, το πολιτικό προσωπικό και παράλληλα συνομίλησε με τον Διοικητή του Τμήματος, Α/Α’ Αθανάσιο Κασούνη, τον Υποδιοικητή του Τμήματος, Υ/Α’ Κωνσταντίνο Πρεβεζά, και τον Διοικητή Ασφαλείας, Α/Β’ Ιωάννη Συνολά.

Η υποδοχή που επιφυλάχθηκε στον Πρόεδρο του Πολιτικού Φορέα μας ήταν εγκάρδια και η συζήτηση ειλικρινής και εποικοδομητική.

Διαπιστώσαμε το πρόβλημα υποστελέχωσης που αντιμετωπίζουν το Αστυνομικό Τμήμα και το Τμήμα Ασφαλείας Ηλιούπολης και τις δυσκολίες για να φέρουν εις πέρας το έργο τους λόγω της έλλειψης οχημάτων, υλικοτεχνικής υποδομής και ανθρωπίνου δυναμικού.

Για εμάς τους «ΣΠΑΡΤΙΑΤΕΣ» η προστασία και η ασφάλεια του πολίτη είναι ύψιστο δικαίωμα και έχουμε αποδείξει εμπράκτως ότι βρισκόμαστε πάντα δίπλα στην ΕΛ.ΑΣ. και τις Ελληνίδες και Έλληνες Αστυνομικούς. Παραμένουμε αρωγοί στις προσπάθειές τους και θα συνεργαστούμε για την επίλυση των χρόνιων προβλημάτων.

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis