Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
2
18:39 | 26/07/2023

Συνελήφθησαν χθες (Τρίτη 25 Ιουλίου 2023) στη Μύκονο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Αστυνομίας Μυκόνου, τέσσερις αλλοδαποί για ηχορύπανση και κατοχή ναρκωτικών σε βίλα που διεξαγόταν «πάρτι».

Συγκεκριμένα πρόκειται για τους δύο υπεύθυνους διοργανωτές (άνδρα και γυναίκα) της διασκέδασης και δύο συμμετέχοντες σε αυτήν, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για ηχορύπανση από μουσική – διατάραξη κοινής ησυχίας και κατοχή ναρκωτικών ουσιών, κατά περίπτωση.

Διαβάστε επίσης

Ειδικότερα, στο πλαίσιο στοχευμένων αστυνομικών δράσεων και αξιοποίησης δεδομένων διαπιστώθηκε ότι σε πολυτελή κατοικία (βίλα) διεξαγόταν «πάρτι»  στο οποίο συμμετείχε μεγάλος αριθμός ατόμων που είχαν εξασφαλίσει εισιτήριο εισόδου.

Στο κατάλυμα πραγματοποιήθηκε αρχικά εξωτερικός έλεγχος κατά τον οποίο διαπιστώθηκε η διατάραξη και συνελήφθη η υπεύθυνη της διοργάνωσης.

Ενώ αργότερα ακολουθήσε έρευνα, παρουσία δικαστικού λειτουργού, κατά την οποία συνελήφθη ο μισθωτής του χώρου και διοργανωτής της διασκέδασης καθώς και τα δύο άλλα άτομα στην κατοχή των οποίων βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μικροποσότητες κοκαΐνης, 2CB και XTC.

Επίσης στο χώρο που διενεργήθηκε το πάρτι βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μηχανήματα αναπαραγωγής ήχου, φωτορυθμικά καθώς και μικροποσότητες κοκαΐνης – κάνναβης.

Οι συλληφθέντες διοργανωτές θα οδηγηθούν στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Σύρου.

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis