Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
ΟΜΑΔΑ ΔΙ.ΑΣ.
10:14 | 09/11/2022

Με ενθουσιασμό υποδέχτηκαν, οι μικροί μαθητές του 7ου δημοτικού σχολείου Αγίας Παρασκευής ομάδα ΔΙΑΣ της ΕΛΑΣ , κατόπιν αιτήματος του Δημάρχου Βασίλη Ζορμπά προς την Ελληνική Αστυνομία.

Ο σκοπός της επίσκεψης ήταν να γνωρίσουν τα παιδιά το έργο της Αστυνομίας. Να καταλάβουν ότι μπορούν να εμπιστευτούν τους αστυνομικούς, την βοήθεια των οποίων πρέπει να ζητήσουν, όταν και όποτε χρειαστεί. Να μάθουν να τους αντιμετωπίζουν ως φίλους, που είναι δίπλα τους κάθε στιγμή, και όχι να τους φοβούνται.

Διαβάστε επίσης

Παρόντες ήταν ο Υπαστυνόμος Φώτιος Μπράμης και τα μέλη της ομάδας ΔΙΑΣ, Νικόλαος Παπαγιοβάνης, Γκούτα Ευθυμία, Συνοδινός Μαρίνος , Μάρκου Σταματίνα και Κοτσώρης Ευάγγελος.

Εικόνα
ΔΙΑΣ

 

Εικόνα
ΔΙΑΣ
 

Ο Δήμαρχος Βασίλης Ζορμπάς που παρακολούθησε με ενδιαφέρον την εκδήλωση και συνομίλησε με τα παιδιά ανέφερε χαρακτηριστικά:
«Η προστασία των παιδιών μας είναι άμεση προτεραιότητά μας. Η πραγματικότητα, δυστυχώς, σχεδόν καθημερινά, το επιβεβαιώνει και εμείς είμαστε υποχρεωμένοι να μεριμνήσουμε γι αυτό. Η γνώση και η σωστή πληροφόρηση διαδραματίζει σημαντικό ρόλο προς αυτή την κατεύθυνση.
Η σημερινή δράση σημείωσε πολύ μεγάλη επιτυχία. Τα παιδιά άκουσαν με προσοχή ,έκαναν ερωτήσεις και φυσικά δεν έκρυψαν τον ενθουσιασμό και τη χαρά τους όταν βγήκαν στο προαύλιο να δουν από κοντά τις μηχανές υπό την εποπτεία και φροντίδα των αστυνομικών και των δασκάλων τους.
Θέλω να ευχαριστήσω τον Ταξίαρχο Διονύσιο Κωστή ο οποίος, ανταποκρινόμενος άμεσα στο αίτημά μας, φρόντισε να πραγματοποιηθεί η συγκεκριμένη δράση διαβεβαιώνοντάς με ότι θα είναι δίπλα μας σε κάθε προσπάθεια και ανάγκη, όταν και όποτε χρειαστεί.

Ευχαριστώ τον Διευθυντή του 7ου Δημοτικού Γιάννη Λογοθέτη και τους δασκάλους για την φιλοξενία και την άρτια προετοιμασία των μαθητών για την επίσκεψη.

Τέλος, να ευχαριστήσω αλλά και να συγχαρώ την ομάδα ΔΙΑΣ Γ´Αλλαγή Αγίας Παρασκευής για την εξαιρετική παρουσίαση και τον τρόπο που προσέγγισαν τα παιδιά μας, προσφέροντάς τους γνώση , κάνοντάς τα να νιώσουν ασφάλεια και να μετατρέψουν την ενημέρωση σε μικρή γιορτή».

Πηγή:   xtypos.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis