Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
αστυφυλακων
18:57 | 25/04/2024

Η Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας κ. Μαρία Αντωνίου σε ανάρτηση της σε social media ανέφερε τα εξής:

Από τη σύσκεψη με τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη ΜΙχάλη Χρυσοχοϊδη, με τη συμμετοχή του Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας Αντιστράτηγου Δημητρίου Μάλλιου, του Προϊσταμένου Επιτελείου Υποστράτηγου Αστέριου Μαντζιώκα, του Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας Γιώργου Αμανατίδη Γιώργος Αμανατίδης, του Δημάρχου Καστοριάς Γιάννη Κορεντσίδη Giannis Korentsidis, του Αντιδημάρχου Τεχνικών Υπηρεσιών και Προγραμματισμού Καστοριάς Κωνσταντίνου Τσανούσα και του Προέδρου του Επιμελητηρίου Καστοριάς Χαράλαμπου Καραταγλίδη Babis Karataglidis.

Διαβάστε επίσης

 

Αντικείμενο της σύσκεψης ήταν η εξέταση του αιτήματος που κατέθεσα σχετικά με τη δημιουργία Σχολής Αστυφυλάκων στην Καστοριά, η οποία θα στεγαστεί σε υφιστάμενο κτίριο κατόπιν ολοκλήρωσης συγκεκριμένων εργασιών ανακατασκευής.

1

Ευχαριστώ θερμά τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη για τη θετική αντιμετώπιση και τη άμεση ανταπόκριση στο εν λόγω αίτημα.

Ήδη τη Μ. Δευτέρα, κατόπιν εντολής του κ. Χρυσοχοϊδη, κλιμάκιο στελεχών του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, με επικεφαλής τον Προϊσταμένου Επιτελείου Υποστράτηγου Αστέριου Μαντζιώκα, θα βρίσκεται στην Καστοριά προκειμένου να διενεργήσει αυτοψία στο κτίριο και τον περιβάλλοντα χώρο, όπου προορίζεται για τη στέγαση της Σχολής Αστυφυλάκων, και θα εξετάσει όλες τις τεχνικές λεπτομέρειες ώστε να προχωρήσει άμεσα το σχέδιο ανακατασκευής.

Όλοι μαζί, η ηγεσία του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, εγω ως βουλευτής, οι Αρχές τη Τοπικής Αυτοδιοίκησης και η ηγεσία της Ελληνικής Αστυνομίας, ενωμένοι για την υλοποίηση ενός σχεδίου που θα δώσει νέα ώθηση και προοπτική στην ακριτική μας Καστοριά.

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis