Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
ΦΩΤΙΑ
19:00 | 29/02/2024

Οι μπαταρίες ιόντων λιθίου παίζουν καίριο ρόλο, τόσο στον ευρύτερο χώρο των οικιακών προϊόντων όσο και στα νέα ηλεκτροκίνητα αυτοκίνητα.

Όλες οι φωτιές που προκαλούνται από μπαταρίες ιόντων λιθίου είναι επικίνδυνες και τοξικές, ενώ μπορεί να γίνουν ιδιαίτερα καταστροφικές όταν αυτές εκδηλώνονται σε ένα βενζινάδικο, σε χώρους φόρτισης ηλεκτρικών οχημάτων, σε μια οδική σήραγγα, σε χώρο στάθμευσης αυτοκινήτων ή ακόμα και σε ένα επιβατηγό οχηματαγωγό πλοίο (ro-ro ferry boat).

Πιο συγκεκριμένα, για τα Ηλεκτροκίνητα Οχήματα, όταν εκδηλωθεί πυρκαγιά από τις μπαταρίες ιόντων λιθίου, οι ειδικές πυρίμαχες κουβέρτες της ΜΟΒΙΑΚ για την καταπολέμηση αυτής της κατηγορίας πυρκαγιών, δίνουν τη δυνατότητα περιορισμού της φλόγας, του καπνού αλλά και των τοξικών της αερίων σε δευτερόλεπτα.

Χρησιμοποιώντας τις ειδικές κουβέρτες για την καταπολέμηση πυρκαγιών προερχόμενων από μπαταρίες ιόντων λιθίου, έχουμε άμεσο αποτέλεσμα καταφέρνοντας την απομόνωση της πυρκαγιάς στο φλεγόμενο όχημα και την διασφάλιση ότι αυτή δεν θα εξαπλωθεί πέρα από αυτό έως ότου δράσουν Κατασταλτικά Μέσα Πυρόσβεσης (π.χ. Πυροσβεστήρες ΜΟΒΙΑΚ για Κατάσβεση Πυρκαγιών προερχομένων από μπαταρίες Ιόντων Λιθίου).

Οι κουβέρτες αυτές αποτελούν την κορυφαία λύση για την αποτελεσματική και με ασφάλεια αντιμετώπιση πυρκαγιάς υβριδικών και ηλεκτροκίνητων οχημάτων. Είναι ο απλούστερος, ασφαλέστερος και αποτελεσματικότερος τρόπος αντιμετώπισης πυρκαγιών οχημάτων - συμβατικών, υβριδικών ή ηλεκτροκίνητων, που μπορεί να προκληθούν από ατύχημα,  εμπρηστικές ή άλλες κακόβουλες ενέργειες.

Υπάρχουν δυο κατηγορίες για τις παραπάνω κουβέρτες, οι μιας χρήσεως και οι πολλαπλών χρήσεων, και είναι διαθέσιμες στα παρακάτω μεγέθη:

Κουβέρτες πολλαπλών χρήσεων

  • 1,5m x 1,5m
  • 3m x 3m
  • 5m x 5m
  • 6m x 8 m

Κουβέρτες μιας χρήσης

  • 1,8m x 1,8m  κατάλληλη για άμεση επαφή πάνω σε μπαταρία Ιόντων Λιθίου
  • 5m x 5m
  • 7m x 7m
  • 6m x 8m

Βρείτε τις όλες στο site της ΜΟΒΙΑΚ ΑΕ www.mobiakfire.com,  ή επικοινωνήστε με το τμήμα πωλήσεων της εταιρείας στο 2821063222 (εσωτ. 193).

 

Η ΜΟΒΙΑΚ ΑΕ, έχει έδρα τα Χανιά Κρήτης και αποτελεί τη μεγαλύτερη εταιρεία στην Ελλάδα στο χώρο της πυρόσβεσης.

Εκτός από την εγχώρια δραστηριότητα της, πραγματοποιεί εξαγωγές σε πάνω από 110 χώρες σε όλο τον κόσμο, πράγμα που τη καθιστά και μια από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες εταιρείες του κλάδου.

Με πίστη στις αξίες της και αμείωτο πάθος για τον τομέα που υπηρετεί, συνεχίζει εδώ και 47 χρόνια μια πορεία συνεχώς ανοδική.

Μάθετε όλη την ιστορία της εταιρείας στο www.mobiak.com.

Μάθετε τα πάντα για τις ΠΥΡΙΜΑΧΕΣ ΚΟΥΒΕΡΤΕΣ της ΜΟΒΙΑΚ κάνοντας κλικ ΕΔΩ.

 

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis