Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
1
21:44 | 30/09/2023

Τι θα λέγατε αν θα μπορούσατε να μετρήσετε τον έρωτα με ένα επιστημονικό τεστ- μια απλή διαδικασία που θα μπορούσε να απαντήσει στο αν εσείς και ο σύντροφός σας είστε πραγματικά ερωτευμένοι; Ο σκηνοθέτης Χρήστος Νίκου θέτει αυτό το ερώτημα στην δεύτερη μεγάλου μήκους ταινία του με τίτλο «Fingernails», ένα ρομάντζο επιστημονικής φαντασίας το οποίο έκανε παγκόσμια πρεμιέρα στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Τελιουράιντ.

«Η ιδέα προέκυψε όταν εγώ σκεφτόμουν «τι είναι η αγάπη;»», εξηγεί ο δημιουργός στο ΕW. «Στη συνέχεια, έβλεπα γύρω μου ανθρώπους που έψαχναν την αγάπη με ένα διαφορετικό τρόπο από αυτόν που σκεφτόμουν είτε με τη χρήση εφαρμογών γνωριμιών, είτε χρησιμοποιώντας τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Χρησιμοποιούσαν τα δάχτυλά τους για να σύρουν απλά προς τα δεξιά ή αριστερά ώστε να βρουν αγάπη».

Διαβάστε επίσης

Στην πρώτη αγγλόφωνη απόπειρα του Ελληνα δημιουργού η Αννα, μια άνεργη δασκάλα και ο σύντροφός της Ράιαν έχουν επικυρώσει τον έρωτά τους κάνοντας ένα τεστ σε ένα ινστιτούτο που φημίζεται για την καινοτόμα τεχνολογία που καθορίζει την ερωτική συμβατότητα δύο ανθρώπων από τα νύχια των χεριών τους. Ωστόσο όταν η 'Αννα πιάνει δουλειά στο ινστιτούτο αρχίζει να έχει τις πρώτες αμφιβολίες καθώς συνειδητοποιεί ότι είναι ερωτευμένη με τον συνάδελφό της, Αμίρ.

Policenet.gr © | 2023 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis