Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
1
12:59 | 04/02/2023

Ανακοίνωση της Ένωσης Αστυνομικών Χανίων:

Το Σάββατο 28 Ιανουαρίου 2023 και ώρα 20:00΄ στο «Πορτοκάλι Hall» στον Πλατανιά Χανίων, πραγματοποιήθηκε εκδήλωση κοπής  πρωτοχρονιάτικης πίτας από την Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Χανίων.

   Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, δεν βρέθηκε τυχερός να κερδίσει το φλουρί της βασιλόπιτας, στο οποίο αντιστοιχούσε ως δώρο ένα υπέρδιπλο στρώμα κρεβατιού αξίας 800 ευρώ, το οποίο χορήγησε ο κ. Κωνσταντίνος Μπικουβαράκης και η εταιρεία του “MEDICAL STROM”.

   Ως Διοικητικό Συμβούλιο προτείναμε στον κ. Μπικουβαράκη αντί ενός υπέρδιπλου στρώματος κρεβατιού να χορηγήσει 2 μονά στρώματα σε ευαγή ιδρύματα της πόλης. Ο κ. Μπικουβαράκης αντιπρότεινε  χορηγία 4 μονών στρωμάτων και 4 μαξιλαριών στο Ανουσάκειο Ίδρυμα, στο Φιλανθρωπικό Ίδρυμα Αγίου Νεκταρίου και στο Παράρτημα Προστασίας Παιδιού και Νέων Χανίων.

  Τα 4 στρώματα και τα 4 μαξιλάρια θα παραδοθούν από μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου στα ανωτέρω ευαγή ιδρύματα την επόμενη εβδομάδα.

  Οφείλουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κ. Κωνσταντίνο Μπικουβαράκη και την εταιρεία του “MEDICAL STROM” ,για τη χορηγία των ανωτέρω στρωμάτων, δείχνοντας έτσι, για μία ακόμη φορά, την ανθρωπιά των χανιώτικων επιχειρήσεων. 

                                                Για το Δ.Σ.

Ο

Πρόεδρος

ΞΑΝΘΟΥΔΑΚΗΣ Νικόλαος

6985777131

 

 

Ο

Γενικός Γραμματέας

ΣΕΛΗΝΙΩΤΑΚΗΣ Στυλιανός

6972871787

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis