Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
100pol
10:59 | 23/01/2023

 Ένα περιστατικό για γερά νεύρα, που αναδεικνύει το ανθρώπινο πρόσωπο της Ελληνικής Αστυνομίας έλαβε χώρα το περασμένο Σάββατο 21 Ιανουαρίου.

Ένα βρέφος μόλις 6 ημερών έπαθε εισρόφηση και οι γονείς του σε κατάσταση απόλυτης αγωνίας κάλεσαν ΕΚΑΒ και αστυνομία.

Μέσα σε λίγα λεπτά έφτασαν στην κατοικία αστυνομικοί της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. και συγκεκριμένα η ομάδα 402-1 Β' αλλαγής της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. Πειραιά, οι οποίοι έσπευσαν στο διαμέρισμα για να βοηθήσουν τους άτυχους γονείς.

Ευτυχώς, γειτόνισσα του ζευγαριού, η οποία είναι νοσηλεύτρια, πρόσφερε τις πρώτες βοήθειες στο βρέφος, ενώ οι αστυνομικοί ειδοποίησαν από τον ασύρματο και φρόντισαν να φτάσει γρηγορότερα το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

Για το περιστατικό μίλησε στο policenet.gr ο ίδιος ο πατέρας του παιδιού, ο οποίος παρά τα όσα πέρασε, θέλησε να ευχαριστήσει τους άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. που με αυταπάρνηση και πραγματικό, γνήσιο ενδιαφέρον φρόντισαν να φτάσει το νεογνό εγκαίρως στο Χατζηκυριάκειο.

"Είχα χάσει την ψυχραιμία μου και δεν μπορούσα να οδηγήσω. Ένα από τα παιδιά της ΔΙ.ΑΣ. οδήγησε το αυτοκίνητό μου για να μας πάει στο νοσοκομείο. Είχε φοβερή κίνηση, όμως οι μηχανές της ΔΙ.ΑΣ. μας συνόδεψαν και άνοιξαν το δρόμο, με αποτέλεσμα να φτάσουμε μέσα σε λίγα λεπτά", είπε ο άτυχος πατέρας.

"Αλλά δεν σταμάτησαν εκεί, μας συνόδεψαν μέχρι μέσα, έμειναν μαζί μας και περίμεναν να μιλήσουν ακόμα και με τους γιατρούς", πρόσθεσε και συνέχισε "θέλω να δημοσιευτεί το περιστατικό στο policenet.gr, γιατί συνεχώς τονίζεται στα μέσα ένα άσχημο πρόσωπο της Ελληνικής Αστυνομίας. Ωστόσο, οι άνδρες και οι γυναίκες της ΕΛ.ΑΣ. προσφέρουν τα μέγιστα, υπερβάλλοντας εαυτό σε τόσα πολλά περιστατικά που ενδεχομένως να μην έρθουν ποτέ στο φως της δημοσιότητας".

"Η γυναίκα μου και εγώ θέλουμε να εκφράσουμε τις θερμότερες ευχαριστίες μας στους αστυνομικούς που μας στήριξαν τόσο πολύ σε μια εξαιρετικά δύσκολη στιγμή μας και ευχόμαστε κανένας ποτέ να μην έρθει στη θέση μας", κατέληξε ο πατέρας του βρέφους.

Το έξι ημερών βρέφος νοσηλεύεται ακόμα στην εντατική του νοσοκομείου Παίδων.

Η ομάδα του policenet.gr εύχεται ταχεία και γρήγορη ανάρρωση στο μικρό αγγελούδι.

 

 

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis