Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
ΘΕΜΗΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ
22:44 | 03/05/2023

Ευχαριστήριο της Ένωσης Τουριστικών Γραφείων Δωδεκανήσου

Προς:

Τον Αστυνομικό Διευθυντή

της  Β΄ Διεύθυνση Αστυνομίας Δωδεκανήσων,

κ. Θέμη Καλαμάτα

Αξιότιμε κ. Καλαμάτα,

Το Διοικητικό Συμβούλιο και τα μέλη της Ένωσης Τουριστικών Γραφείων Δωδεκανήσου, επιθυμούμε να εκφράσουμε τις θερμές ευχαριστίες μας στο πρόσωπό σας, καθώς επίσης και στους εκπροσώπους  όλων των εμπλεκομένων Αρχών και Υπηρεσιών ( Λιμενικό Ταμείο, Λιμεναρχείο Κω, Τελωνείο και Ασφάλεια Λιμένος ) για την καθοριστική συμβολή σας  στην επίλυση του σοβαρού ζητήματος που ανέκυψε στο Λιμάνι της Κω, με τον Διαβατηριακό Έλεγχο Σένγκεν,  λόγω της ιδιαίτερα υψηλής επισκεψιμότητας που σημειώθηκε με την έναρξη της τουριστικής περιόδου. Η αποφασιστική από μέρους σας  ενίσχυση του Διαβατηριακού Ελέγχου  με Αστυνομικούς, όχι μόνο έλυσαν το πρόβλημα,  αλλά επιπλέον βελτίωσαν την εικόνα και τη λειτουργία του λιμανιού και  τόνωσαν το αίσθημα των κατοίκων της Κω καθώς επίσης του εμπορικού κόσμου και των επιχειρήσεων. Σε ότι αφορά δε τους επισκέπτες που επιλέγουν το νησί μας, είναι πολύ σημαντικό, η  πρώτη εντύπωση που αποκομίζουν με την άφιξή τους, να μην είναι η ταλαιπωρία κατά  την έναρξη των διακοπών τους, αλλά η γρήγορη διεκπεραίωση και αποτελεσματικότητα. Και  αυτό από μόνο του έχει πάρα πολύ μεγάλη αξία για τον τόπο μας και το επίπεδο της φιλοξενίας που επιθυμούμε να παρέχουμε.

Η κατανόηση, η εγρήγορση και η προθυμία που επεδείξατε στην επίλυση ενός προβλήματος που επηρεάζει καίρια την εικόνα του νησιού μας, είναι καθοριστικής σημασίας για όλους εμάς που δραστηριοποιούμαστε στον τομέα του τουρισμού, την κινητήρια δύναμη της τοπικής μας οικονομίας και κοινωνίας.

Για τον λόγο αυτό, εκφράζουμε τις θερμές ευχαριστίες για την άψογη συνεργασία και ανταπόκριση.

 

Με εκτίμηση

Για την Ένωση Τουριστικών Γραφείων Δωδ/σου

ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                                                                         ΓΕΝ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΙΧΑΛΑΚΗΣ                                                                                   ΑΝ. ΧΑΤΖΗΛΙΑΜΗΣ

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Αρχηγείο Ελληνικής Αστυνομίας

Επαρχείο Κω

Δήμος Κω

Ένωση Ξενοδόχων Κω

Πηγή:  aegeanews.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis