Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
2
15:39 | 21/07/2023

Με ομόφωνη απόφαση του  Διοικητικού  Συμβούλιου  της Ένωσής μας, από την Παρασκευή 14-7 -2023 έχει τοποθετηθεί στο ισόγειο του Αστυνομικού Μεγάρου Κομοτηνής ένα  επαγγελματικό ψυγείο  που - με μέριμνα και έξοδα του Σωματείου μας -θα ανεφοδιάζεται όλο το 24ωρο με κρύα νερά, καθόλη τη διάρκεια του παρατεταμένου καύσωνα «ΚΛΕΩΝ», προκειμένου να εξυπηρετεί τις ανάγκες των συναδέλφων όλων των Αστυνομικών Υπηρεσιών της έδρας.

      Παράλληλα αποστείλαμε σε όλες περιφερειακές Αστυνομικές Υπηρεσίες του Νομού Ροδόπης ικανές ποσότητες εμφιαλωμένων νερών,  για τον ίδιο σκοπό .

    Η κίνησή μας αυτή πραγματοποιείται ως ελάχιστη ένδειξης  στήριξης και αλληλεγγύης  στους συναδέλφους μας, οι οποίοι αναγκάζονται να εργάζονται κάτω από αυτές τις ιδιαίτερα δύσκολες καιρικές συνθήκες.

      Το Διοικητικό Συμβούλιο  της Ένωσής μας, εκφράζει τις θερμές του ευχαριστίες στον κ. ΜΑΖΑΡΑΚΗ Ιωάννη ιδιοκτήτη της Επιχείρησης Εστίασης με την επωνυμία «ELEPHANT» που βρίσκεται στην επαρχιακή οδό Κομοτηνής - Κοσμίου, ο οποίος έμπρακτα στήριξε την κίνησή μας, προσφέροντάς μας 1.680 συσκευασίες των 0,5 ml  εμφιαλωμένων νερών.

      Για τον ίδιο λόγο εκφράζουμε τις θερμές μας ευχαριστίες και στον κ.  ΚΑΣΜΕΡΙΔΗ Χαράλαμπο ιδιοκτήτη της Επιχείρησης  Βιβλιοπωλείου  με την επωνυμία «THE WRITE PLACE» που εδρεύει στην ενταύθα οδό Ν. Ζωίδη 84, ο οποίος μας προσέφερε 240 συσκευασίες 0,5 ml  εμφιαλωμένων νερών.

      Η Διοίκηση της Ένωσής μας, βρίσκεται και θα συνεχίσει να βρίσκεται πάντα κοντά στους συναδέλφους μας και στην τοπική κοινωνία, αγωνιζόμενη για την επίλυση των προβλημάτων τους.

      Ιδιαίτερη χαρά μας δίνουν οι κινήσεις στήριξης του έργου μας από  συμπολίτες  μας , καθώς καταδεικνύουν την αγάπη τους στην Ελληνική Αστυνομία, αλλά και την εκ μέρους τους αναγνώριση της προσφοράς  των αστυνομικών της Ροδόπης στην τοπική κοινωνία.

 

                                                     ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΤΖΑΤΖΑΝΑ Σταυρούλα

6975601800

 

Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΚΟΥΜΑΝΙΔΗΣ Νικόλαος

6945021214 

 

 

 

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis